· · Коментари: 0
ВЕНЧАЊЕ

Када је СВЕКРВА чула Јеленине РЕЧИ на свадби, само је устала и НАПУСТИЛА СВАДБУ

Био сам на венчању на којем сам научио животну лекцију.

weddingcpix.jpg
Фото: Пиксабеј

Забављају се још из младости и њихова љубав је легендарна. Сви познају неки пар који везује чврста љубав, али њима ништа не смета и све препреке су успели да преброде.

Прочитајте још: Мајка одлучила да више НИКАД не остави ћерку (7) ТЕТКИ на чување након онога ШТО СЕ ДЕСИЛО У КУХИЊИ

Јелена и Зоран су се забављали још од средње школе и сви су знали да ће основати породицу и заједно остати до краја живота. На жалост, будућа снајка се никада није допадала Зорановој мајци. Због тога је жена чинила све што је у њеној моћи да сина натера да остави Јелену.

И поред свих притисака Зоран није обраћао пажњу на мајчине речи. Заљубљени младић је био спреман да истрпи све како би његова љубав преживела. Заказали су венчање и почеле су припреме. Мајка није хтела ни у чему да учествује, али није успела ни да спречи свадбу.

На дан свадбе, младенци су сијали, примали су поклоне и дочекивали госте. Како су гости долазили тако су били шокирани свекрвиним изгледом, јер је обукла белу хаљину и предосећали су да ће се десити нешто скандалозно.

Гости су били шокирани свекрвином велом хаљином.

Пре сечења торте млада је устала да одржи здравицу пред гостима. Подигла је чашу и погледала у свекрву:

- Милена, ову здравицу дижем у Вашу част - рекла је Јелена.

- Много смо вам дужни,  Зоран и ја - наставила је млада -  јер сте учинили сте све што сте могли да покварите нашу везу: трачарили сте са комшијама, ширили лажи, сплеткарили, свађали се са нама, одвраћали Зорана од венчања. чак сте се данас, на свадби појавили у белој хаљини и са несрећним изразом лица. Хвала вам! Захваљујући вама, наша љубав је постала јача!"

Међу сватовима је звладала тишина. Када је Јелена завршила са говором, сви су се окренули ка Милени. Она се устала и обрукана напустила свадбу.

Прочитајте још: Имате 40 и још увек сте САМИ? Постоји РЕШЕЊЕ, само испоштујте САВЕТЕ

Овај догађај испричао је гост са свадбе који је схватио колико је погрешно бити камен спотицања нечијој срећи.

- Будите толерантни, волите и будите вољени - закључује он.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.