· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

Принцеза Јелисавета испричала ДЕТАЉЕ кроз које је прошла њена унука у СЕКТИ

Након признања унуке да је прошла кроз пакао, Јелисавета Карађорђевић изнела поједине детаље

1602753483_muzej_otvaranje_28062018_00028.jpg
Фото: Атаимагес

Принцеза Јелисавета Карађорђевић, отворила је душу и испричала кроз какав пакао су прошле њена унука и ћерка због секте у коју су упале.

Прочитајте још: Након дуге борбе ПРЕМИНУЛА ЕМАЛИН НУИГЕН: отишла на операцију, а онда је све кренуло по злу (ФОТО)

Истиче да је веома поносна на њих, али и да су то били најтежи тренуци њиховог живота:

- Јако сам поносна на обе. Стално смо на телефону јер не могу да путујем у Америку тренутно и баш су ми испричале колико им је битно што напокон говоре отворено о свему. Било је тешко да извучемо Индију из култа, често сам била с њом и кад није хтела да прича с мајком, била је бесна јер није разумела шта се дешава. Сада видим колико је напредовала и колико је зрела. Индији је сада много лакше, то је велика рана која се сада полако зацељује - каже принцеза, те се присећа када је она приметила да с њеном унуком нешто није у реду:

- Видела сам да је била мало одсутна и никад није одговорила директно на моја питања. Ћерка је већ то знала и није ми рекла. Мени је било чудно јер је увек била отворена, а сада је доста ћутала. Након тога клупко је почело да се одмотава и сећам се да ме је Катарина звала и толико плакала. „Осећам се тако усамљено, можеш ли да дођеш код мене?” питала ме је, и одмах сам отишла. Она се и даље сећа тренутака када Индија није желела да прими помоћ од породице.

Фото: Yоутубе принтсцреен/Пеопле ТВ

- За мене је најтежи тренутак био када нисам могла да јој отворим очи и извучем је из тог пакла. Памтим тренутак када је пролазила колима испред нас и није хтела да поздрави Катарину. Али сада видим да је све поправљено и поново су јако блиске - истиче Јелисавета и упозорава:

- Јако је страшно што људи нису свесни колико око нас има таквих „удружења”. То постоји свуда у свету. Када гледате Ранијериа, он изгледа као добар човек, миран, а заправо такви су најопасније сотоне. Изгледају бенигно, а заправо наш радар тада треба боље да ради и уочи неправилности и опасност.

Индија је, подсетимо, по први пут изнела застрашујуће детаље о томе како су је намамили, испрали мозак, уценили и терали на интимне односе са Раниереом.

Прочитајте још: "Ударао јој је главу о радијатор": Манекенка поделила ФОТОГРАФИЈЕ након бруталних батина (ФОТО)

- Имала сам две жене које су ме држале за руке и стопала како се не бих згрчила. Сећам се мириса спаљеног меса. Сећам се да сам плакала, али не због бола. Већ због тога што нисам имала избора да кажем не. Једна од мојих првих команди била је завођење Кита. Речено ми је да је то задатак да се осећам мање рањиво. Људи питају како се то могло догодити, али то се не дешава одмах. То је полако капање индоктринације. Стварност је таква да ми је ова група отела живот. И чињеница да имам другу прилику да заправо само имам свој живот и будем попут нормалне 29-годишњакиње, која није све изгубила, која није једна од оних жена која ће провести остатак свог живота или у затвору или у кућном притвору или са печатом Кита Раниереа - открила је у једном интервјуу за америчке медије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.