Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЛИКИ КАВАЉЕР

Пријатељи до КРАЈА: Овако је Тома Здравковић ОДБРАНИО Секу Саблић од непристојне публике! (ФОТО/ВИДЕО)

Три деценије од смрти великана народне музике, а још има неиспричаних прича.

1631089230_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ РТС Квадратура круга - Званични канал
Oglas

Једно од несвакидашњих пријатељстава са јавне сцене, било је пријатељство глумице Јелисавете Секе Саблић и легенде народне музике Томе Здравковића.

Прочитајте још: ИСТА МАМА! Ћерка ИСИДОРЕ БЈЕЛИЦЕ новом фотографијом оставила све у чуду - "Исти поглед, иста енергија" (ФОТО)

Концерт за памћење

Како се све збило, испричала је једном приликом Сека.

- Ја сам била изненађена да ме је у једном моменту Тома позвао да будем гост на његовом концерту у Сава центру. Ја сам то прихватила и први пут сам присуствовала таквом једном концерту и била сам заиста фасцинирана како људи слушају Тому, како га обожавају и како га мирно, побожно слушају, иако је он певао народне песме, забавне песме, кафанске песме.

Након тог концерта у Сава центру, Сека Саблић је кренула са Томом на турнеју по Србији. На концерту у Крагујевцу, Секу је публика дочекала звиждуцима, на шта је Тома, како је Сека испричала, реаговао на следећи начин.

- Излази Тома, стаје пред микрофон и ћути. И сад сва она хала, која је урлала, била од звиждука, од побуне целе те, ништа, мртва тишина, као у цркви. Он ћути, држи ту паузу, феноменално, просто фасцинантно. И онда он овако каже, као некој малој деци "Срам вас било, срам вас било", својој публици и онда овако руком (испружене руке показује ка Секи) "Оваква једна жена, оваква једна уметница"... Мене срамота, ја тамо бежим и онда опет ућити, једну велику паузу направи и настави. Стварно су га обожавали, био је велика звезда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas