· · Коментари: 0

Хороскоп за среду, 29. март 2023. године: ШКОРПИЈЕ очекују потешкоће са претпостављенима, РАКОВИ имају прилику да отпутују

Један знак је превише оптерећен послом

1679999893_shutterstock_1290332917-horoskop-prolecni-naslov.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

ОВАН

Своје планове везујете за обећања која су вам дали пријатељи. Превише одлагања може вас довести у неугледну ситуацију, у којој ћете се на крају правдати претпостављенима којима ће ваши аргументи бити смешни и неприхватљиви.

 

БИК

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Одређена одлука или судска пресуда разрешиће једну заврзламу, након чега у даље преговоре улазите као пуноправна преговарачка страна, вредна поштовања.

 

БЛИЗАНЦИ

Потребно је да се уозбиљите и обавите свој посао на најбољи могући начин. Није лоше то што умете да се опустите, али такав однос према обавезама могао би касније изазвати негативне последице, за чију поправку може бити касно.

 

РАК

Имате прилику да отпутујете, али не далеко од места где живите. Низ разговора у којима ћете ви водити главну реч завршиће се тако што ћете успешно завршити важан посао, који ће вам у перспективи битно побољшати финансије.

 

ЛАВ

Оптерећеност послом може прерасти у опсесивну борбу с ветрењачама. Ваша упорност јесте врлина, али некада је паметније стати. Замерате људима што маштају, а не узимате у обзир да ни ви нисте неки рационалан тип, и ваше су одлуке често ирационалне.

 

ДЕВИЦА

Уживате благонаклоност утицајних лица. Ипак, не опуштајте се превише јер су у питању људи који од вас, за узврат, очекују безграничну лојалност. Може вам се десити да вас неко од њих примора на потезе којима бисте себе довели у незавидан положај.

 

ВАГА

Осећате се непријатно јер у вашем окружењу доминира чудна атмосфера која, ако не одреагујете, прети да постане штетна по вас. Ако се на време не ангажујете и не рашчистите могуће неспоразуме, ствари се могу непоправљиво закомпликовати.

 

ШКОРПИЈА

Бавите се новим начинима пословања и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока.

 

СТРЕЛАЦ

Морате пристати на компромис уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите. Застој који се може испречити је пролазног карактера, али само ако научите да се не супротстављате.

 

ЈАРАЦ

Да бисте постигли оно што желите неопходно је да затражите помоћ особе која је, статусно, далеко изнад вас. Ви ту особу дуго познајете, али тек данас је могућа прилика да направите конкретан корак и затражите оно што одавно желите.

 

ВОДОЛИЈА

Прекидате комуникацију с једним чланом породице јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежањ додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, рашчистите ствари до краја.

 

РИБЕ

Муче вас финансије. Са свих страна вам испоручују рачуне, па чак траже и новац на зајам, који ви немате. Немате стрпљења за туђе проблеме, јер нисте сигурни ни како да решите своје. Не будите престроги према људима, доћи ће дан када ће и вама нешто требати.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ