· · Коментари: 0

Хороскоп за суботу, 25. март: ЛАВОВЕ чека повраћај новца, ВАГЕ су преоптерећене послом

Један знак је у искушењу да се врати старој љубави. Да ли је то паметна одлука?

1679658385_Shutter-horoskop.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

ОВАН

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају.

 

БИК

Дан започињете стресно и с великим незадовољством. Уколико не избегнете беспотребне трошкове, можете запасти у већу новчану кризу. Од поднева можете рачунати на позитивне вести, и интензивирање комуникације са иностранством.

 

БЛИЗАНЦИ

Имате утисак да вашим одлукама управљају други људи. Ваш осећај можда није потпуно исправан, нарочито ако мислите да вас угрожава вољена особа. Ако пронађете право решење, неважно је да ли је идеја била ваша или туђа, битно је да јесте исправна.

 

РАК

На разне начине се бавите правним и папиролошким пословима. Ваше организаторске способности долазе до изражаја, јер су то воде у којима ви савршено пливате. Оваква динамика ће вам на кратко скренути мисли с љубавних проблема.

 

ЛАВ

Дан доноси велику шансу да се остваре планови од којих сте дигли руке. Добици су извесни, а може вам се вратити и неки уложени новац, од кога сте већ одустали. Пре него што тај новац у нешто уложите, осмислите мудру стратегију.

 

ДЕВИЦА

Тежите ка слободи, боље је да се сузџите јер није повољан период за промене. Дисциплиновано и на време завршите све што се од вас очекује, на тај начин избећи напете аспекте који вам могу покварити расположење и упропастити данашње планове.

 

ВАГА

Оптерећеност послом може прерасти у опсесивну борбу с ветрењачама. Ваша упорност јесте врлина, али некада је паметније стати. Замерате људима што маштају, а не узимате у обзир да ни ви нисте неки рационалан тип, и ваше су одлуке често ирационалне.

 

ШКОРПИЈА

Ваш ауторитет је у првом плану. Иако вам годи када вас људи питају за мишљење, некада вам није до тога. Сада је такав тренутак. Хитно вам је потребан предах, па не оклевајте, приуштите себи дужу паузу током које ћете се окрепити.

 

СТРЕЛАЦ

Притискају вас рокови. Ваши квалитети долазе у питање јер сте преспори. Тензира вас пожуривање, нарочито када је у питању обављање нечега што је, по вашем мишчјењу, јако важно. Не подлежите атмосфери, џите се свога темпа и дан ће протећи у миру.

 

ЈАРАЦ

Прекидате комуникацију с једним чланом породице, јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, рашчистите ствари до краја.

 

ВОДОЛИЈА

Прави је тренутак да многе ствари поставите на своје место, нарочито уколико око себе имате особе с којима гајите нерашчишћене односе. Ваш ауторитет је на врхунцу, оно што данас будете изговорили, друга страна ће схватити на најбољи могући начин.

 

РИБЕ

Може вам се учинити примамљива идеја да се поново вратите у љубавну везу с особом с којом се то исто у прошлости завршило на непријатан начин. Пре него што подлегнете искушењу, проверите није ли та ваша потреба производ тренутне досаде.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ