· · Коментари: 0

Пазите се особа рођених у овом хороскопском знаку: Они важе за најподмуклије

Има и других на листи, али један убедљиво води

1659448284_andrey-zvyagintsev-byfNhh81CWU-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

 С времена на време смо причали о најсветољубивијим знацима или онима који ц́е на лукав начин покушати да дођу тамо где желе. Данас се нец́емо фокусирати на групу знакова, вец́ на један, и то онај који је најподмуклији од свих осталих.

Нажалост, истина је да су неки људи много лукавији и подмуклији од других. Они се не устручавају да користе било која средства да постигну свој циљ, и не маре колико ц́е повредити сопствене пријатеље.

Иако није опште правило, астрологија игра улогу у карактеру људи и вероватно има много везе са тим колико су одређени знаци хороскопа подмукли.

Списак злих знакова није довољно дугачак. Међутим, у њему постоје и неки за које се не би помислило да су подмукли, као што је Рак.

Фото: Пиxабаy

Ракови су привржени, осетљиви и лако разумеју осец́ања других. Али, постају и прилично подмукли када помисле да им се други ругају. Они верују у изреку „држи своје пријатеље близу, а непријатеље још ближе“, па је тешко рец́и да ли им се не свиђате или не. Ипак, нема потребе да бринете о њима. Њихово лукавство готово да и не долази до изражаја, јер мрзе свађе и тензије.

Још један знак на листи издајника је Вага, којом влада Венера, увек слатка, мирна и тражи равнотежу. Иза оваквог понашања, међутим, често се крију лични мотиви и намере.

Прочитајте још: Хороскопски парови који могу да постигну најбоље емотивне везе: Рођени једно за друго

Листу употпуњују сналажљива Водолија, „невине“ Рибе и непредвидиви Близанци. Али који је најподмуклији од свих знакова?

Шкорпија

Ништа није онако како изгледа када је у питању Шкорпија. Под владавином Марса, планете акције, он често делује пасивније. Он ради иза кулиса и оличење је подмуклог понашања.

Шкорпије, посебно ако су повређене, постају невероватно креативне са својом осветом, коју ц́е предузети и годинама касније. Ако ово укључује „забадање ножа“ другој особи у леђа, она нец́е оклевати да то учине. Они су заштитнички настројени и мисле да ц́е им ово понашање увек помоц́и да добију оно што желе за себе или своје вољене.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.