· · Коментари: 0

Недељни хороскоп за период од 20. до 26. марта: Један знак ОЧЕКУЈЕ УСПЕХ НА СВИМ ПОЉИМА, други ће донети ВАЖНЕ ОДЛУКЕ

Погледајте шта су звезде вама приредиле

1679223341_shutterstock_1938555799-horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк

ОВАН- Очекују вас тренуци смеха и среће на пољу брачног живота. Средином недеље, напори да се заради и прикупи финансијска добит, имаће значајан успех. Очекује вас економски напредак. Међутим, можда ћете морати да сачекате да с енеке трансакције реше. Стрпљење!
 

БИК- Ове недеље конзумирање хранљивих намирница учиниће ваш ум сречним, те ћете се осећати пријатно и витално. Ако су у прошлости постојале неке болести и невоље, сада ћете их успешно отклонити.  Очекује вас период континуираног напретка на послу, али биће потребно више ентузијазма за сређивање документације, ако желите негде да уложите капитал.
 

БЛИЗАНЦИ- Позитивно размишљање ове недеље даће пријатне резултате. Истовремено, то ће бити ефикасно у довођењу креативних радова до краја. Врло је могуће путовање у даље крајеве. Посветите се својој креативности, било да је то поље књижевности, музике и уметности.  Средином недеље, кретање звезда биће веома пријатно и чак спектакуларно за вас. Последњих дана недеље, можете бити узнемирени због великих издатака.
 

РАК- Ове недље вас чека боља радна ефикасност. Али, мораћете бити активнији на овом пољу. Ако сте везани са професијама као што су филмска продукција или менаџмент, онда ће вам звезде ове недље пружити пријатну атмосферу. Могућа узнемиреност због спорова око непокретне имовине. Будите опрезни.
 

ЛАВ- Звезде вас ове недеље могу навести да донесете важну одлуку, имајући у воду захтеве и потребе тржишта. У оваквој ситуацији, може се сазвати састанак измежу искусних колега, за решење ситуације. Биће потребно стрпљење у односу са члановима породице. У љубавним односима, неопходно је разумевање и флексибилност.
 

ДЕВИЦА- Ако сте укључени у трку за напредак на послу, онда ће вам кретање звезда бити наклоњено. Смањење напетости у породици у великој мери, почетком недеље. Средином недеље очекујте материјалну добит. Ово може учинити ум и тело срећним. Међутим, посао који се односи на капиталне инвестиције може потрајати. Биће радости у љбавним везама, средином недеље.
 

ВАГА- Уколико сте укључени у велике пословне планове. Ако се бавите куповином било које имовине, постојаће могућносту за жељени напредак. Као резултат тога, биће помака када суу питању документа која се односе на ово.  Ове недеље поведите више рачуна о здрављу, посебно на оно што уносите од јела и пића. Неки ваши противници могу бити активнији него иначе, зато се саветује стрпљење и обазривост.
 

ШКОРПИЈА- Ако су у прошлости постојале неке болести и невоље са физичким здрављем, можете их успешно отклонити. Брачни живот за заузете шкорпије биће пријатан и миран.  Због тога ће бити прилике да се побољша живот у домаћинству. Ако тражите посао, ово је одличан период за то. 
 

СТРЕЛАЦ- Ове недеље сагледајте аспекте који се односе на студије и наставу. Ако се спремате за било који такмичарски испит, онда можете имати лепе резултате.  Уколико се бавите уметношћу или медицином, биће потребна дуга вежба за жељене резултате. Изазов у одрђавању љубави између партнера. Ако желите брак, напредак на том питању...

ЈАРАЦ- Очекује вас успех у свим областима живота. Ако желите да отпутујете, псотоји могућност да ће вам се указати прилика. Успех вас чека, уколико се бавите истраживањем, уметношћу, менажментом, технологијом- имаћете прилику за развој и напредак. Од почетка недеље очекује вас финансијски прилив. Међити, оволика активност може вам донети слабост и болове у телу последњих дана недеље. 

ВОДОЛИЈА- Било да се ради о предузетништву изприватног или друштвеног сектора, ове недеље кретање звезда донеће пријатне резултате. Бићете пуни ентузијазма на сваком кораку. Ваш животни стандард ће бити побољшан и луксузан. Ове недеље се могу донети неке важне одлуке за постизање економских циљева. 

РИБЕ- Значајан напредак у јачању друштвених аспеката, и благовременог завршетка започетих обавеза. Тренуци љубави са партнером или у љубанвим везама, који ће вам донети дивне осећаје. Могућа забринутост за децу. 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ