· · Коментари: 0

ПАРАДА ПЛАНЕТА: Пет планета у низу са Месецом на ноћном небу, приредили су СПЕКТАКЛ А ЕВО КАКО ЋЕ УТИЦАТИ НА СВЕ ЗНАКЕ ЗОДИЈАКА (ФОТО)

Добар поглед на хоризонт и ведро небо, пружили су најбољу шансу да се уочи поравнање, одмах након заласка сунца

1680009303_shutterstock_1892248606-naslovna-planete-naslovna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

Меркур, Јупитер, Венера, Уран, Марс и Месец, поређали су се у луку преко вечерњег неба, у понедељак, преноси ББЦ. Ова појава се назива ''планетарна парада'', и била је видљива након заласка сунца на западу. Прошлог лета, Меркур, Венера, Марс, Јупитер и Сатурн су се окупили у реткој плантераној коњукцији.

Астрономи кажу да је планета коју је најлакше уочити бити Венера, која се често назива ''вечерња звезда''. Ево редоследа којим се видело ово поравњање:

Јупитер је наближи хоризонту, лако га је уочити чак и на дуготрајној сунчевој светлости заласка сунца.
Меркур је у близини, може се видети голим оком.
Венера ће бити мало више, а одмах изнад ње ћете наћи Уран.
Уран ће бити тешко видети голим оком, па ће вам свакако  требати довглед.
Марс ће бити последњи на овој паради, праћен полу-месецом!

Ево како ће ова планетарна појава утицати на хороскопске знаке:

ОВАН- Овну ће ово поравнање донети срећу, али покушајте да порадите на стрпљењу. Постоје шансе за повећање прихода од писања. Поведите рачуна о здрављу.

БИК- Може се осетити наглашена егоцентричност, избегавајте изливе беса. Посао ће се побољшати, биће прилике за профит.

БЛИЗАНЦИ- Избегавајте негативне мисли и пазите на здравље. Извојеваћете победу над непријатељима. Могућност добитка од наследства.

РАК- Постоји могућност одласка у иностранство, ради наставка образовања и истраживачког рада. Доћи ће до повећања самопоуздања.

ЛАВ- Осетићете успоне и падове, ум ће бити срећан али покушајте да задржите стрпљење. Можете добити прилику за сарадњу са моћним људима.Напредак на послу.

ДЕВИЦА- Може доћи до дизбаланса због поравнања планета, па ћете осећати раздражљивост. Добићете подршку пријатеља. 

ВАГА- Недсотатак самопоуздања, можда ћете бити забринути због смањења прихода и восоких трошкова. Финансије се могу поправити уз помоћ пријатеља.

ШКОРПИЈА- Самопоуздање ће бити потпуно, али избегавајте да будете превише ентузијастични. Могуће поновно успостављање контакта са старим пријатељем. Конторлишите своје емоције.

СТРЕЛАЦ- Осетићете ментални мир, у породици ће бити среће и радости. Постоје шансе за промену радног места. Постоји интересовање за уметност и музику.

ЈАРАЦ- Због планетарних аспеката, самопоуздање ће бити високо, не дозволите негативним мислима да утичу на вас. Постојаће склоност ка куповини одеће и накита. У породици ће владати атмосфера смеха и среће.

ВОДОЛИЈА- Очева подршка значиће вам у овом тренутку. Можда ће вас очекивати проблеми на послу. Наћи ћете утеху у мирним моментима са породицом.

РИБЕ- Поступајте уздржано, иако вам савез ових 5 планета донети добре аспекте. Добићете одличне резултате у академском раду. Брачна срећа ће се повећати, ако приступите партнеру са поштовањем.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ