· · Коментари: 0

Три хороскопска знака која НАЈЧЕШЋЕ БУДУ ОСТАВЉЕНА: Они тешко опстају у дужим везама

Астролози сматрају да неки хороскопски знаци најчешће буду остављени

1680336148_shutterstock_532276495.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ова три знака баш немају среће у љубави јер њихов карактер многи не могу да поднесу!

По астролошкој статистици, ова три знака су најчешће остављали партнери, а ово су разлози.

Рак

Ракове партнери најчешће остављају због велике дозе меланхолије, сете и туге коју емитују.

Партнери их често оптужују да кваре расположење, те не могу да се носе са песимизмом који емитују. Нарочито су песимистични када се говори о будућности.

И заиста, Рак, уколико не контролише те своје пориве, а који проистичу из огромне сентименталности, јако тешко могу да се суздрже од тога да своју околину не мотивишу да постане једнако песимистична, а тада најпре страда онај ко је најближи, а то је емотивни партнер.

Чак и да за партнера имају особу која је најоптимистичнија или највеселија на свету, чак ће се и она уморити од "упијања" туге коју емитују ракови.

Девица

Најчешће су два разлога због којих Девице бивају остављене. Први је зановетање које могу да спроводе, веома свесно.

Увек постоји нешто што им не одговара, стално ће имати коментар који други, а нарочито партнер морају да „прогутају“.

Ако се не контролишу, могу ићи за партнером по цео дан и само критиковати, што уме да буде веома фрустрирајуће.

На то све, треба додати и да често џангризају! Ово понашање може да буде јако проблематично, јер нико не џангриза толико провокативно као они.

Други разлог је самољубље, нарцисоидност, али и узвишеност, јер се они осећају као неко ко је далеко изнад других у сваком смислу. Став „диве“ која ће целокупно окружење, па и емотивног партнера гледати као биће ниже врсте, утицаће да Девице буду остављене.

Близанци

Енергија која често претендује да оде у екстрем битно утиче на то да буду остављени.

Да се то не би догодило, битно је да Близанци науче да се суздржавају, и то не на начин да константно глуме или да више ни сами не знају шта желе, већ да истински утичу на себе, како би се променили и како би све успело да дође на своје место.

Касније би успели да координирају својим еуфоријама, на начин да то не омета њиховог емотивног партнера, због чега би стање било далеко боље, а сама емотивна веза одржива.

Кључни проблем је у томе да њих партнери остављају у поодмаклој фази везе, када заправо „мере“ да ли ће са њима учинити неки корак више или не, па због тога Близанци морају своју енергичност да смире још у раним фазама емотивне везе, ако би желели да ово статистичко правило анулирају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ