· · Коментари: 0

Три знака које чека ТЕЖАК период: До краја марта их очекују велики изазови

Емотивни живот ће дожити кризу код ових знакова

1679834418_horoskop-za-mart.jpg
Фото: Схуттерстоцк

До краја марта остало је још неколико дана. Овај период за неке знакове биће посебно тежак на емотивном плану. Није искључено ни да се разведу.

Јарац

Први "на удару" могу бити Јарчеви, због позиције Марса, који од 25 марта прелази у знак Рака односно пролази кроз њихово седмо поље, поље брачних и партнерских односа.

Марс у Раку је веома незгодна позиција, јер се Марс овде не осећа стабилно и емотивно покреће велике сукобе нарочито када су у питању мушко-женски односи.

Јарчеви би требало да поведе рачуна о томе какав разговор воде са својом “ бољом “ половином. Марсова енергија може бити веома агресивна када је у питању стил разговора што може да произведе веома тешке последице за емотивне односе.

Рак

Ово је неповољан емотивни период и за саме Ракове јер Марс у овом преемотивном знаку подстиче потребу да се емоције узбуркају и да се враћају проблеми из прошлости.Ово је посебно савет за жене које су рођене у знаку Рака, најважније остати доследан у својим ставовима и не падати "у ватру" за најмању ситницу у односу са партнером. Све се може решити кроз миран разговор.

Ован

Марс у Раку пролази кроз њихово поље породице и ствара им осећај напетости и нервозе који не могу да савладају.

Ово се највише односи на женске припаднике овог знака јер енергија Марса се одражава кроз женски знак. Могу се активирати проблеми од пре неколико месеци који нису нимало једноставни а тичу се односа са децом или родбином. У том смислу многи Овнови ће пожелети да "експлодирају" од осећаја неправде, пише 24седам.рс.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ