Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Изгледају НЕОБИЧНО и шокирају околину: Овај знак се највише РАЗВОДИ

Особе које су рођене у знаку Водолије су људи будућности.

1611306882_Depositphotos_441409230_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Водолија је природни владар једанаестог астролошког поља, а Уран и Сатурн су њени владари. Ово је знак који, између осталог, представља планове, жеље, визије.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

По физиономији они могу бити прилично неупадљиви, али то надокнађују необичним, некад чак и ексцентричним понашањем и одевањем, чиме шаљу сигнал околини да су другачији. Не уносе се превише у емотивне односе, склони су рационализацији свега, а опет, с друге стране, припадају оним људима који ће први прискочити некоме у помоћ.

Изузетни индивидуалисти
С обзиром на то да овај знак представља и пријатељства, организације, дружења и све што је основна одлика цивилизованог друштва, необично је да су Водолије, чак и када су окружене бројним људима, изузетни индивидуалисти.

Овде се не ради о самилости и болећивости која покреће, на пример, водене знаке, већ о једном рационалном и интелигентном приступу животу где се човек као људско биће ставља на прво место, али без претераних емоција.

Ако се неко бори за туђа права, питајте га да ли је Водолија

Дакле, Водолије ће бити најгласнији борци за људска права било које врсте. Међу њима је најмање оних који нападају туђу различитост ма каква она била. Због ових особина често се за њих верује да су непредвидиви, особењаци и контраши. У свему има помало истине, јер Уран представља револуцију, па се таква енергија испољава кроз разне мини-животне промене које особе рођене са наглашеном Водолијом у свом хороскопу, током живота пролазе. Од породичних преокрета, љубавних, пословних, пријатељских, па све до крупних, код њих је све могуће.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Фото: Депозит

Током живота, често, бар једном, праве потпуни преокрет који шокира околину. Међу припадницима овог знака је највише разведених, а нарочито оних којима је асцендент (подзнак) у овом знаку.

Овој неславној статистици могу се придружити и Лавови, што и није изненађење, јер је у питању супротни знак који као такав представља Водолијиног партнера, идеалног за судар два фиксна света који тешко превазилазе разлике.

Имају сталну потребу за променама и радо се разводе...

Ови људи су велики борци за људска права, па као такви они никада неће бити учесници закулисних радњи. Они само имају потребе за променама.

Особе рођене са подзнаком Водолије обично су мршаве грађе, кошчатог лица, ситних очију и наглашених јагодица. Упадљива гестикулација, прегласан говор и жар у очима када нешто силно желе да објасне, на први поглед могу деловати преупадљиво. Уколико не одустану на време, живот им може проћи у узалудним покушајима да околини објасне оно што само они виде, па чак и онда када су у праву.

Ексцентрик
Сасвим је сигурно да сваки ексцентрик у свом хороскопу мора да има наглашену Водолију или њеног владара, планету Уран.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Све ово се односи на суштинску природу Водолије. Да би неко имао баш све ове особине и сву ексцентричност коју подразумева овај знак, у личном хороскопу мора да има више од Сунца или првог наталног поља у том знаку.

Изузетно јаку астролошку слику оваквог понашања даће владар Водолије, планета Уран, уколико се нађе на неком осетљивом месту у личном хороскопу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas