· · Коментари: 0

Исхрана Емине Јаховић: Не једе ЖИТАРИЦЕ и шећер, а једном МЕСЕЧНО сме да ужива у ОБРОКУ свом специјалитету (ФОТО/ РЕЦЕПТ)

Погледајте које јело Емина савршено прави и ужива у њему

1666522244_Foto-ataimages.rs-Printscreen-Instagram-yaemina.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - yаемина

Недуго након што је кренула да се бави музиком Емина Јаховић схватила је да је осим талента за једну звезду неопходно и да добро изгледа. Генетика је у њеном случају делимично учинила своје, делом су за њене савршене црте лица заслужне естетске операције, ипак када је реч о извајаном телу заслуге иду искључиво и само њој. Годинама уназад исхрана Емине Јаховић под посебним је надзором нутриционисте који искључује употребу шећера и житарица, као и других генетски модификованих намирница. Упоредо са тим део њене свакодневне рутине, су захтевни тренинзи због чега Еминине дуге, извајане ноге долазе до изражаја где год да се појави, а стомак упркос томе што је два пута рађала затегнут јој је ко струна.

С обзиром на то да и она има душу и воли да поједе и слатко и нешто мало сланије једном месечно практикује такозвани "Цхеат даy" када може да једе све, чему се њени наследници Јаман и Јавуз изузетно радују. Пре неки дан спремала је пасту са црвеним сосом, а фотографије које маме гурмане поделила са пратиоцима на "Инстаграму" уз коментар Пенне Ригата Сицилиана.

Прочитајте још: Предлог за данашњи РУЧАК - БОСАНСКИ лонац: Јело пуно витамина идеално за ЦЕЛУ породицу (РЕЦЕПТ)

У продужетку вам представљамо Еминин рецепт:

Састојци:

1 већи плави патлиџан ( или 2 мања)
1 главица црног лука
1 чен белог лука
1 или 1,5 конзерве парадајза
капри
2 кашике ситно сецканог сушеног парадајза
мало бибера
мало шећера
Маслиново уље за пржење патлиџана и лука
рендани пармезан
со, бибер, оригано

Начин припреме: 

Плави патлиџан исецкати на ситне делове и пропржити на маслиновом уљу.У други тигањ издинстати ситно исецкан лук, додати бели, уситњен сушени парадајз, затим онај из конзерве и на крају плави патлиџан. Зачинити по жељи и укусу, а затим кувати на лаганој ватри, једно 15-20 минута. За то време скувати пенне, али пазити да се не прекувају. За сам крај све промешати и одозго додати рендани пармезан.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - yаемина

Исхрана Емине Јаховић по много чему је специфична, али певачица се већ на њу навикла и нема потребу много да греши. Цхеат даy јој је сасвим довољан да задовољи слатке жељице.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.