· · Коментари: 0

Цеца се огласила након што је сазнала да је Гудељ колабирао на терену: "Били смо престрављени"

Фолк диву вест је престравила

1679921090_craz.jpg
Фото: АТА имагес

У медијима је као бомба одјекнула вест да је Драгиша, рођени брат Немање Гудеља, колабирао на терену док је трајала утакмица између Кордобе и Расинг Ферола. Драгиши (25) одмах је указана лекарска помоћ, а портал "Цордополис" пише да је фудбалер у свесном стању превезен у болницу, а чак је и комуницирао са саиграчима:

- Био је у несвести неко време, али када је напуштао стадион, био је потпуно свестан. Желео је да се врати у игру, али смо одлучили да га пошаљемо у болницу. Последње вести које имамо о Драгом, јесу да се тренутно налази на посматрању и да је на интензивној нези и радиће му све тестове. Наставићемо да извештавамо о његовом стању, када и нас доктори обавесте о свему. Такође, клуб се путем јавних гласила и захвалио медицинском тиму на брзој реакцији - изјавио је један од људи из клуба за који игра.

Анастасија Ражнатовић, која више од годину дана ужива у срећној вези са фудбалером Немањом Гудељом, и живи са њим у Севиљи у Шпанији, сада се огласила поводом немилог догађаја.

Немања Гудељ је најпре поставио слику свог брата Драгише из болнице, а онда је ту објаву поделила Анастасија.

Желим да се искрено захвалим у своје име и породице на исказаној бризи о Драгишином здравственом стању. Живот мог брата наставља да куца захваљујући хитној интервенцији медицинске службе Кордобе, уз посебно помињање доктора Хосеа Мигела Бретонеса, Антонија Ескрибана и Мартина Луна, физиотерапеута Алекса Руеде и Франа Плазе, као и др Веронике Аројо и кардиолога Хосеа Марије Сегуре, не заборављајући третмане сваког од здравствених радника у болници Рејна Софија у Кордоби. Упркос тешкој ситуацији, осетили смо вашу подршку и љубазност, гестове које никада нећемо заборавити. На крају, хвала навијачима бело-зелених, на свакој песми охрабрења и да Драгијева љубав према вама буде још већа. ПРАВИ РАТНИК ВЕЋ СТОЈИ!!! ЈЕР КАЖУ ДА НИКАД НЕ ОДУСТАЈЕ!!! ХВАЛА ВАМ! - написао је Немања у објави

Након Анастасије, огласила се и Цеца, која се веома забринула:

- Сви били престрављени. Стварно смо се препали, он је један здрав, млад момак. Драго ми је да се одмах повратио. Желим му све најбоље, као што желим и својом деци - признала је фолк звезда на снимању "Звезда Гранда", како преноси "Блиц".

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ