· · Коментари: 0

ДА ЛИ СЕ СЕЋАТЕ АНЂЕОСКОГ ЛИЦА ЗЛОЧЕСТЕ НАРАВИ? Овако данас изгледа популарна Злобница, многи се питају зашто је то урадила? (ФОТО)

Некада је у нашој земљи била веома популарна, а снимила је серију и са сестром близнакињом

1679919091_NASLOVNA-profi-Usupadora.jpg
Пхото: Профимедиа

Девета деценија прошлог века била је златно доба латиноамеричких сапуница. Касандра, Љовисна, Есмералда... Многи су због њих научили шпански језик. А да ли се сећате „Злобнице“, чувене „Усурпадоре“?

Габријела Спанић одлично носи своје године, иако је ушла у шесту деценију. Главну јунакињу ове венецуеланске теленовеле играла је Габријела Спанић. Гледаоцима у региону била је посебно занимљива због хрватског порекла.
Габријела Спанић сада има 50 година, колико и њена сестра близнакиња Данијела, а у браку који је завршен 2003. добила је сина Габријела де Хесуса. Играла је у популарним серијама, водила неке емисије, а онда нестала. Осим са Инстаграма.

После неколико година паузе, Габријела се летос вратила на мале екране са новим пројектом „Си нос дејан“, у стилу старих добрих латино сапуница. Међутим, многи је нису препознали.

Нашла се на удару јавности, посебно пратилаца на друштвеним мрежама, који сматрају да је прерано посегнула за методама против старења.

„Имала си анђеоско лице, зашто си га упропастила“ и „Изгледаш као Џокер“ тек су неки од коментара који се могу прочитати.

Уверите се и сами, па просудите како вама сада изгледа?

Да ли је „Усурпадора“ претерала са пластичном хирургијом?

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ