· · Коментари: 0

Миодраг Радоњић је одрастао у тешким условима: "Имали смо новац за кифлу и јогурт"

Глумац проговорио о детињству

1680005149_indigo_kristal_01032023_0021.JPG
Фото: Атаимагес.рс

Миодраг Радоњић иза себе има велики број рола у серијама и филмовима. Широј публици постао је познат по улогама момака са обе стране закона: инспектора Зорана у серији "Убице мог оца" и криминалца Баће у филму "Јужни ветар".

Уметничку душу глумац је наследио од мајке Бранке, која је завршила музичку академију.

-Мој старији брат Марко и ја рођени смо у Земуну. Разлика између нас двојице је свега 14 месеци, он је рођен 1988. године, а ја 1989. Мајка Бранка и отац Ненад, бака, дека и нас двојица једно време смо живели у породичној кући. Касније смо се 1993. године преселили на Коњарник- изјавио је раније Радоњић за магазин "Хит".

 

Деведесете године у Србији су због ратова и санкција биле турбулентне, а Радоњићеви родитељи су се максимално трудили да своју децу обезбеде нормалан живот:

-Сећам се да смо брат и ја од родитеља добијали два динара. То је било довољно да купимо кифлу и јогурт. Узимали смо кифлу и унутра је пунили мајонезом, сенфом и кечапом, да не буде баш скроз празна. Није било печенице и качкаваља. Тада се од мојих вршњака нико није издвајао, сви смо били у истој ситуацији. Нико није носио скупље патике од других, већ смо сви живели у илузији да је све то тако нормално - испричао је глумац.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ