· · Коментари: 0

НАША ГЛУМИЦА ТРУДНА ОСТАВИЛА ПАРТНЕРА И РОДИЛА У 43. ГОДИНИ: Њен бивши направио дете певачици, а ево зашто су се растали

"Схватила сам да желим дете''

1679656787_delta_deca_od_snova_09122022_0005-ATA-Danijela-Vranes.JPG
Фото: АТА

Глумица Данијела Врањеш је везу с музичарем Игором Малешевићем окончала пре него што је сазнала да је трудна, а иако с њим није остала, каже да јој је одлука да постане мајка у 43. години најбоља у животу.

"Схватила сам да желим дете, само сам се мирила са чињеницом да се то никада неће десити. Заљубила сам се у њега, али десиле су се неке ствари које су ми јасно указале да он није партнер са којим могу да остварим нормалну везу. Када сам сазнала да сам трудна, ми већ нисмо били заједно. Као будућа мајка све сам учинила да вези дам шансу, да будемо мама и тата и да заједно дочекамо дете. После извесног времена дефинитивно смо се растали. Само смо потврдили да не можемо да будемо пар. Али то није поколебало моју жељу да постанем мама, и то најбоља мама на свету", испричала је тада у емисији "Поткаст снага ума" и додала:


"Не дозвољавам да се у мом присуству лоше прича о Емином оцу. Желим да људи виде оно што је најбоље и што треба да буде узор. Немамо ми ништа од копања по прошлости, нити дете има нешто од тога. Подржавам, наравно, виђање са оцем и увек сам се борила да то буде здраво, у оквирима онога што је добро за дете. Имамо ми проблеме и различите погледе на хиљаду ствари, али никада не бих бранила детету да виђа оца. Знам колико је мени мој тата значио. Рано сам га изгубила, имала сам двадесет година када је преминуо", испричала је Данијела о Игору, који је сродну душу након њиховог растанка пронашао поред певачице Дуње Вујадиновић, са којом сада очекује принову. Дуња Вујадиновић је учествовала у "Првом гласу Србије" , а последњих неколико година наступа са певачем Сашом Матићем.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ