· · Коментари: 0

Није видео ћерку 10 година: Сури Круз ускоро креће на колеџ, а судећи по извештајима, њен ОТАЦ НЕМА НИКАКВУ УЛОГУ У ЊЕНОМ ЖИВОТУ

Изабрао сајентолошку цркву уместо ћерке

1679582912_Collage-Maker-23-Mar-2023-03-22-PM-2534.jpg
Пхото: Профимедиа

Судећи према страним медијима, Том Круз је поред бројних успешних улога током година, ипак затајио у једној,
а то је улога оца. Како се наводи, он није у контакту са својом једином биолошком ћерком, од 2013.године.

Сури се сада спрема да упише колеџ, а њена жеља је да студира моду. Холивудски суперстар Том, добио је Сури 2006.године, из брака са Кејти Холмс. Паге сиx наводи, да Сури (16) живи са мајком у Њујорку, након што су
јој се родитељи развели 2011. 

ДаилyМаил даље открива, да се девојчица спрема за ново поглавље у свом животу, студије, а да у томе има пуну подршку само своје мајке:

''Сури аплицира за различите колеџе. Кејти заиста жели да она остане у Њујорку, како би била што ближе својој ћерки.
Кејти је веома поносна на њу, али је и екстремно заштитнички настројена. ''

Исти извор наводи, да је разлог зашто се Круз удаљио од своје наследнице након развода исти као и разлог самог развода, а то је што девојчица као ни њена мајка, никада нису постале део Сајентолишке цркве, чији је Круз истакнути члан.

Када су га упитали о разлогу раздвајања од Кејти, у коју је у једном тренутку изгледао лудо заљубљен, глумац је рекао да је нејгова повезаност са контраверзном црквом можда била део проблема. Адвокати су га питали да ли је Холмсова кренула својим путем ''делимично да заштити Сури од Сајентологије'', он је одговорио следеће:

''То је била једна од тврдњи, да''.

Судећи по причама, сајентолошка црква забрањује члановима да су у контакту са онима који нису део ње. Бивша сајентолошкиња, Леа Ремини, изјавила је за Пост 2020.да сајентологија сматра Холмсову 'непријатељем' , јер не верује у њихову праксу, па стога њихова ћерка Сури не може да успостави никакву везу са својим оцем. 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ