Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЛЕРТ

3 јасна знака која показују да сте привлачне мушкарцу

Читање човекових мисли може бити прилично тешко, поготово ако је момак стидљив. Па ако желите да знате да ли вас момак потајно привлачи, онда припазите на говор тела

1618827736_Depositphotos_5023787_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Дакле, вас двоје сте пријатељи дуго времена и не можете а да не приметите нагли помак у његовом понашању према вама. Сумњате да је ова смена зато што га потајно привлачите, али нисте сигурни. Покушај читања човекових мисли може бити прилично фрустрирајуц́и и тежак! Можете тешко да покушате да откријете његове намере и осец́ања.

Прочитајте још: Правило "72 сата" у везама: Смирите страсти, па онда разговарајте!

Штавише, ако је момак стидљив, онда може бити права загонетка за решавање. Дакле, да бисмо окончали вашу фрустрацију и незнање, имамо за вас 4 знака говора тела на која морате пазити да бисте га знали да ли га тајно привлачите.

Црвени се у твом присуству

Момци обично нису ти који се црвене. Обично су презаузети покушавајуц́и да изгледају мачо и мужевно. Дакле, ако се момак зацрвени око вас и постане мало нервозан, то је зато што га привлачите и постаје самосвестан пред вама.

Прочитајте још: Да ли знате зашто мушкарци обожавају да виде црвени кармин на женама?

Постаје напет кад се дружиш са другим момцима

Кад год разговарате са другим момцима, изненада му постане напето и нелагодно. Постаје љубоморан и не свиђа му се што обрац́ате пажњу на друге момке. Момак ц́е то учинити само кад гаји осец́ања према вама и потајно га привлачите.

Прочитаје још: Раскинули сте, али и даље мислите о бившој љубави: Ово су 5 грешака које правите после растанка

Увек поправља косу када сте у близини

И момци постају свесни свог изгледа, баш као и девојке. Када им се девојка свиђа и желе да је импресионирају, они улажу додатне напоре како би изгледали најбоље. Дакле, ако момак поправља косу око вас, то је дефинитиван знак да га привлачите и жели да изгледа што привлачније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas