Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

4 честе навике које шкоде коси, а нисмо ни свесни

Колико го се трудили некада коса не изгледа онако како смо замислили.

1612810325_Depositphotos_183012940_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Често је разлог наша дневна рутина.

Прочитајте још: Лепа Брена открила како је смршала 17 килограма: За доручак је јела само ову намирницу

Које навике би требало променити за бољи изглед косе?

Користите пешкир за сушење косе

Еластичне гумице за косу
Жене често косу везују у реп јер је најбржи начин да је склонимо са лица. Ако ово често практрикујемо оставићемо негативне последице на квалитет косе. Еластична гумица изазива притисак што касније доводи до ломљења длаке. Зато се одлучите за гумицу од тканине која има много блаже дејство. А и све више су популарне као модни додатак.

Већина нас је навикла да косу умотава у пешкира након туширања, али они тада на мокрој, осетљивој коси могу узроковати ломљење.

Наносите регенератор за косу од корена

Регенератор има само једно правило. Ниакако га не стављати на корен косе. Учиниће је да изгледа масно и неуредно. Користите га од половине дужине косе према крајевима. Даће им мекоћу какву желите.

Прочитајте још: Како нанети маскару и снеку према ОБЛИКУ ОЧИЈУ? Савети шминкера

Често коришћење сувог шампона

Од када се појавио представља спас у многим моментима. Када немамо довољно време да се свакодневно посветимо коси ту је да продужи њену свежину и освежи фризуру. Међурим, пречесто коришћење може довести до стварања перути. Тако да га остављате само за онда када вам је заиста неопходан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas