Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

4 речи са ДЕТЕТОВОГ цртежа једној су мами СЛОМИЛЕ срце (ФОТО)

Једна мама је пре неколико дана поделила слику свог сина. Он ју је ту слику дао док је она радила у кућној канцеларији. Када је мало боље погледала у слику, речи које је прочитала сломиле су јој срце.

1613399773_jgjgj.png
Фото: Принтскрин / Линкедин / Приyа Амин
Oglas

Те речи су биле: "Јеси ли завршила, мама?" И на тој слици је била нацртана мама која одговара са НЕ. 

Прочитајте још: Како је Кејт Мидлтон "спасила" принца Вилијама?

- Погледала сам на сат - било је 18.05, а затим сам погледала на списак обавеза које требе да обавим и био је непрегледан. Осећала сам се тужно тада, али тако је свакодневно - пише Прија Амин из Питсбурга у пенсилванији, мама који је овај цртеж поделила на Линкедлину а многи родитељи широм света су се пронашли у овој објави.

Фото: Принтсцреен / Линкедин / Приyа Амин

Ова мама признаје да од почетка пандемије све теже успева да одвоји приватни живот од пословног. Она каже да већина људи који раде од куће не успевају да избалансирају између посла и породице. У току радног времена су све: и домаћице, и родитељи али и запослени радници.

Прочитајте још: ХУМАНОСТ ПРЕ СВЕГА: Млада мисица оставила круну и посветила се спасавању живота током пандемије вируса (ФОТО)

- Морам да правим паузе више пута дневно да проверим синове док уче. Морам да их нахраним, да им помогнем са домаћим задацима, да истрчим ако нешто треба. Те паузе штете мојој продуктивности - каже Прија.

Она каже да се осећа кривим што не може са својом децом да проведе квалитетно време, а као највећи ударац је, заправо, био овај цртеж. Она се стога нада да ће послодави подржати раднике, како би они могли да избалансирају између свог пословног и приватног времена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas