· · Коментари: 0
САВЕТИ

6 МАГИЧНИХ КРИСТАЛА: Донеће добре вибрације, позитивну енергију и благостање

Неки људи већ дуже време користе кристале како би у живот унели добре вибрације и позитивну енергију.

1612359539_Depositphotos_55944469_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Селенит - Ако се осећате као да вам треба детоксикација или ресетовање, каже се да селенит има моћ чишћења и пречишћавања. Овај млечни камен помоћи ће вам да своју енергију преусмерите у виши простор. Подићи ће ваше вибрације на такав начин који ће вам помоћи да задржите осећај туге, страха, беса и тескобе.

Прочитајте још: Зашто ПРАЗИЛУК треба да уврстимо у исхрану? Био је цењен још код СТАРИХ ЕГИПЋАНА

Горски кристал
Римљани су веровали да овај кристал има енергију богова која даје снагу и мудрост. Он је универзалан камен, чист и снажан енергетски извор. 

Аметист - Аметист је попут бање у камену - садржи ону врсту опуштајуће енергије коју бисмо сви могли искористити након дугог дана. Он може да ублажи стрес и анксиозност и лакшем сну.

Прочитајте још: Невероватне предности УЉА КАРАНФИЛИЋА: Служи као прва помоћ код овог честог проблема

Горски кристал - Један је један од најпопуларнијих кристала и за њега се каже да добро коренспондира са телом. Овај камен познат је као главни исцелитељ, који се окреће око свих позитивних енергија, како би донео просперитет у животу.

Јача имунитет, даје мир у души!

Пирит - Често помињан као "глупо злато", пирит можда нема новчану вредност свог двојника, али је свеједно благо. Поред привлачења богатства, обиља и среће, верује се да има јаку заштитну енергију.

Прочитајте још: ГРИЦКАЈТЕ их: Ублажавају МЕНОПАУЗУ, снижавају холестерол и шећер

Фото: Пиxабаy

Розенкварц - Овај камен је посвећен љубави. Отвориће вам срце за било коју врсту љубави која вам је потребна - било да је то љубав према самима себи, породична љубав, пријатељство или романтична љубав. Такође, може помоћи у смиривању токсичних емоција које могу пратити неке од ових врста љубави. 

Прочитајте још: Сода бикарбона УБИЈА КАНДИДУ: Ова два рецепта решиће вас ове ГЉИВИЦЕ

Флуорит - Ако сте у једном од оних животних доба у којима се све исто понавља, овај дугини камен могао би бити управо оно што вам треба. Флуорит је упијајући кристал за који се каже да неутралише сву негативност око себе.  Предлаже се спавање у близини камена или медитација с њим како би се осигурала хармонија између ума, тела и духа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.