Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

ПРЕДАТОР као КУЋНИ ЉУБИМАЦ: 65-годишњи АМЕРИКАНАЦ гаји АЛИГАТОРА који је питомији од мачке (ВИДЕО)

Необична љубав родила се између алигатора и овог Американца.

1628960285_aligator.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Beastly
Oglas

Американац Џои Хени из Пенсилваније има најнеобичнијег кућног љубимца на свету, али и терапеута - алигатора Валија, који му помаже у борби са депресијом.

Након што је одбио да своје проблеме решава антидепресивима, овом средовечном Американцу лекар је дозволио да задржи необичног кућног љубимца.

Прочитајте још: Археолози остали у ЧУДУ! Окрили остатке ресторана БРЗЕ ХРАНЕ у античкој Помпеји!

- Добио сам Валија. Када бих стигао кући и био поред њега, све је било у реду. Он је далеко од типичног алигатора, воли мажење и пољупце - изјавио је Џои својевремено за америчке медије.

Овај необични кућни љубимац нађен је и спашен у околини Орланда када је имао 14 месеци. Ипак, он и даље расте, што би могло да представља проблем јер би, како Џои тврди, могао да достигне дужину од пет метара.

Напунио је четири године, и како његов власник каже "велики је попут великог плишаног меде".

Валијева омиљена храна су пилећа крилца, док свој пластични рибњак у затвореном простору у Џоијевој кући дели са мањим алигатором Скрепијем. Када га храни Џои користи клешта како не би дошло до повреде руке или прста, иако тврди да га Вали никада није ујео.

Џои признаје да је Вали ипак опасна дивља животиња, али истиче да га се он никада није бојао јер, за разлику од крокодила, алигатори обично не нападају људе, осим ако их људи први не дирају, као и да не воле да једу људско месо.

Вали је радо виђен гост и у ресторанима и у тржним центрима, а Џои га води свуда са собом, као да је уобичајени кућни љубимац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas