Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЛИКА ПОРОДИЦА

А ВИ СЕ ЖАЛИТЕ НА ХРПУ ПРЉАВОГ ВЕША: Мајка 16-оро деце показала колико веша опере – сваки дан! (ФОТО/ВИДЕО)

Открила је и своје трикове који јој олакшавају тај бескрајан посао.

1598533274_Capture6.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Not Enough Nelsons
Oglas

Тиффанy и Бењи Нелсон из Америке поносни су родитељи 16-еро деце узраста од 23 године до 11 месеци. Са толико клинаца о којима се брине, ова мајка открила је како убрзава прање одеће, показујући колико се веша накупља у њеној породици након само једнога дана.

Прочитајте још: Ове особине поседују ДЕЦА која су врло ПСИХОЛОШКИ ОТПОРНА

Свако дете добија посао за који је задужено годину дана, а Тиффанy каже да им то помаже да постану “професионалци” и не мора стално да учи децу како да одраде посао.

Сортирање у четири групе 

“Ако моја деца сваки дан носе једну до две комбинације и оставе их неуредне, плус пиџаму, ево колико рубља имамо само за један дан. Ако не оперем рубље једану недељу, све измакне контроли”, изјавила је мајка у видеу на њихову YоуТубе каналу.

Прочитајте још: ТРИК ове маме одушевио је свет (ФОТО)

Тајна је у томе да сву одећу сортирају у четири групе – пешкири, плаво и црно, црвено и ружичасто и бело. Одећа се пере када се цела корпа напуни истом бојом, а Тиффанy каже да је то готово свакодневно.

Прочитајте још: ДЕТЕ које расте у кући БЕЗ КЊИГА развија ОПАСНУ НАВИКУ

Након прања хиљаде комада одеће годишње, Тиффанy је пронашла начин како да олакша цео процес.

Одећа путује од једног до другог

“За сваку величину одеће, уместо да пишем њихова имена или имам корпе са њиховим именима, узмем одређену боју. Тако када наслеђују одећу неће имати туђа имена на себи. И знају која је боја за који узраст. Када оперем одећу, само је распоредим по бојама”, објаснила је сналажљива мајка.

Прочитајте још: НОВИ ИЗАЗОВ ПРЕПЛАВИО ТИК ТОК: Родитељи поливају бебе водом, а њихове реакције насмејаће и највеће мргуде (ВИДЕО)

Иако је њен живот екстремно динамичан, Тиффанy тврди како никад не би ништа променила.

“Увек нас питају јесу ли то стварно наша деца. Седмеро је биолошких, а деветеро усвојених. Тако да су сви наши. Једнако волимо свако од наших 16-еро деце”, закључила је поносна мајка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas