· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Аца Лукас испричао најпотреснији тренутак из живота везан за Џеја: "Никада нећу заборавити..."

Певач испричао најпотресније тренутке из свог живота

1611944910_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Аца Лукас, гостујући у једној емисји, отворено је причао о свом животу и пороцима којима је био препуштен, а само једна особа је тада дошла да га посети.

Прочитајте још: Појавиле су се нове слике: Какву лепотицу шета Биковић - горе друштвене мреже! (ФОТО)

Џеј Рамдановски, био је Ацин велики пријатељ. Певач се у емисји осврнуо на свог покојног колегу и детаље које нико није знао:

- Никад нећу заборавити моменат кад је Џеј први пут дошао и питао ме да ли знам да ли да свирам неку његову песму. Страшно је велика ствар у мом животу кад ти неко такав дође и ти се сећаш тог детаља - рекао је Лукас и додао, да је Џеј једини дошао да га посети у Швајцарску током одвикавања:

- Био сам на рехабилитацији, на одвикавању у Швајцарској, а једино је дошао Џеј да ме посети. Дошао је и ја то никада нећу заборавити. То је клиника која је јако скупа. Он ме је посетио, ја сам њега много волео, волео је и он мене. Памтићу његов дух, шмекерско понашање, био је прави београдски мангуп и песме његове ћу памтити - рекао је Лукас у "Шок Ток" емисији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.