Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Аца Лукас изнео шокантне тврдње: "Мајке су доводиле ћерке код мене"

Певач је изнео шокантне детаље

1617174468_New-Project.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / ТВ Пинк
Oglas

Аца Лукас, гостујући у једној емисији, изнео је своје мишљење о ситуацији, која у последње време потреса домаћу сцену.

Прочитајте још: Добила светско признање: Слобода Мићаловић је најлепша природна глумица (ФОТО)

Певач је дао коментар и на читаву причу везану за Данијелу Штајнфелд и Бранислава Лечића, сматрајући да се проблем налази на другој страни.

- Зашто се сад то као дешава у глумачком свету. Глумачки свет није предодређен. И ја сам са млађим девојкама био. Није морално да свој статус користиш на било који начин да би придобио девојку, то није морално, али није законски кажњиво. Ја то осуђујем. Проблем се тражи на погрешној страни. Више пута су мајке доводиле ћерке код мене, хтеле да дају телефоне, да долазе код мене кући. Маса наших људи мисли ако дете постане певач да су решили проблеме, спремни су на све и на сваку жртву да дете успе. Како можеш да помислиш да дете оде код маторог кретена као што сам ја. То је најнеморалнији човек, али није забрањено -  рекао је Аца Лукас у емисији "Амиџи шоу" и додао:

Прочитајте још: Да ли бисте је препознали? Овако је Нина Бадрић изгледала са 18 година (ФОТО)

- Лечића познајем као најбољег глумца, имали смо неке разговоре. Овако нацрнити некога без пријаве полиције, није у реду. Ја сам имао такве ситуације, можда бих и ја на*ебао. Мени је то ван памети. Ја причам оштро - додао је певач.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas