· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Аца Лукас изнео све пикантерије из брака са Соњом Вуксановић, а сада се огласила и она!

Аца Лукас до детаља описао брак са Соњом Вуксановић

1623933726_aca.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Аца Лукас у својој књизи "Ово сам ја", до детаље испричао све о својим аферама, али и свађама које је у браку имао са својом бившом супругом Соњом Вуксановић.

Прочитајте још: Да ли их препознајете? ФОТОГРАФИЈА је настала непосредно пре снимања ДУЕТСКЕ ПЕСМЕ која их је винула до звезда (ФОТО)

Певач описао најтеже тренутке брака са Соњом и открио све пикантерије

- Почињу свађе. Страшне. Обоје смо, наравно, грешили, али нисмо признавали своје грешке. Кроз свађу сам схватио да је почео да се враћа стари Аца, који говори оно што мисли и ради оно што хоће. А пошто је то било забрањено, почео сам да долазим кући пијан, декинтиран, дрогиран. Аца у најгорем издању! И све је полако почело да губи смисао. Набрајала је у свађи шта сам све ја. Наше свађе су биле ужасне. И то свађе пред децом. Од драња нам излете жиле на врату и као да ће експлодирати. Тврдоглави обоје, не прихватамо свој део кривице. Ужасне реченице. Волим је, а вређам је. Кад сам хтео да кренем, она ми се унела у лице. „Да нећеш да ме удариш!“ А поган језик чак и за разјарену жену - написао је Аца Лукас и додао да је тада признао непостојећу кривицу за породично насиље и добио годину и по дана, условно на три године.

Кратка и јасна

Соња је након ове објаве била веома кратка и јасна: - Немам коментар".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.