· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Аца Лукас открио интимне детаље из љубавног живота: Први пут открио у коју певачицу је био заљубљен

Певач отворено признао у коју певалицу је био заљубљен

1617001629_aca-lukas.jpg
Фото: Атаимагес

Аца Лукас гостујући у једној емисији, отворено је причао о свом љубавном животу.

Прочитајте још: Браво, ПРИЈО! Позната певачица засукала рукаве, па направила ТРАДИЦИОНАЛНИ ручак по мамином рецепту (ФОТО)

Популарни певач испричао је у каквим је односима са бившом женом, али и открио да ли је тренутно емотивно испуњен.

- Нисма заљубљен, немам девојку. Да ми недостаје ја бих имао жену. Ниједна жена у животу ме није коштала. У добрим сам односима са бившим женама, одличним - рекао је Лукас у емисји "Викен специјал" и додао да са својом бившом супругом Соњом има одличан однос и да јој у свему помаже око ћеркице Викторије.

- Да ли јој помажем, то је моја обавеза. Нико никог не може да одере. Људи мисле да супруга треба све да остави што си јој купио кад се разведете. Што сам старији, више сам спремнији да волим. Лако се заљубим. То је лепа ствар, може да траје сат времена и 100 година. Сигуран сам да сам спремнији да осетим љубав што сам старији -  закључио је певач и открио у коју је певачицу био заљубљен пре Соње.

Прочитајте још: Мрежасте чарапе, халтери и секси поза : Позната манекенка у шестој деценији показала заносну фигуру (ФОТО)

- Кад сам био мали био сам заљубљен у Весну Змијанац, била ми је Бог - закључио је Аца у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.