Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Аца Лукас жестоко испрозивао жири такмичења ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: "Тамо седе кловнови"

Аца Лукас жестоко је испрозивао колеге из такмичења звезде гранда

1623327892_aca.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Популарни певач, није штедео речи на коментаре чланова жирија који седе у такмичењу. Назвао их је кловновима, а поједине и оптужио да наплаћују савете младим такмичарима.

Прочитајте још: Принц Чарлс јавно проговорио о унуци Лилибет Дајани

Аца се осврнуо и на његово учешће и одлазак са места жирија шоуа Звезде Гранда

- Изашао сам из жирија из много разлога. Један је тај што сам се заситио, а други је тај што она идеја у коју сам веровао више није постојала. Та деца која су долазила добила су лепу причу, да се појаве на телевизији, после три емисије постану популарни, то није било и у моје време, ни пре мене. Неки су могли да постану и веће звезде да је "Гранд" хтео да испрати то како треба. Из "Звезда Гранда" једини који су направили праву каријеру су Милица Павловић и да се сетим још. Милица је једина направила праву каријеру. Тању Савић сам намерно изоставио, јер је она могла да буде најпопуларнија певачица у овој земљи само да су испратили како треба - рекао је Лукас, а онда се осврнуо на жирирање у популарном музичком такмичењу.

- У "Гранду" је било "потпиши ти само уговор, пола мени, пола теби, па нека је и хиљаду евра, па по 500, а могло је да буде и 15.000 евра". Али, ајде, у то нисам желео да се мешам, ја нисам тај који је учествовао, али када је дошла прича да смо нас шесторо из жирија постали главна тема у тој емисији, заправо шест кловнова који се керебече, а да ту децу нико не запамти, па и ја сам заборавио и та три победника која сам знао. То је шоу-програм са шест кретена, међу којима сам био и ја, шест кловнова који изводе неке керефеке, а та деца уопште нису битна. Ту су сада главне фаце ти људи из жирија. Сад су се посвађали са неком девојком и то се медијски пратило. Док сам ја био у жирију, та емисија је била хумористичка, сада је драње, скакање. Има у жирију људи о којима мислим и ружно, али нећу да помињем. Ја сам изашао јер нисам тип који ће да наплаћује клинцима савете, а има и тога, то је љигаво - закључио је Аца Лукас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas