Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕКСКЛУЗИВНО

САЗНАЈЕМО: Српске агенције пронашле начин како да "ПРЕВАРЕ" египатски ПЦР тест

Амбасада Египта у Београду још увек није потврдила информацију да је српским туристима потребан ПЦР тест за ову земљу.

1598010194_turisti.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Туристичке агенције Србије организовале су се и осмислиле начин како да реше проблем који је настао захтевом египатских власти да је за улазак у ову земљу неопходан ПЦР тест за све туристе.

Прочитајте још: Хотели више НЕЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ИСТО: Уместо пешкира ХИГИЈЕНСКЕ ВРЕЋЕ, уместо КЉУЧА - мобилни: крећеТРАНСФОРМАЦИЈА

Иако Амбасада Египта у Београду још није потврдила да ће ПЦР тест бити неопходан за српске туристе од 1. септембра, авиокомпанија "Египт Ер" је објавила да ће га тражити свима.

ПЦР тест ће бити потребан од 1. септембра.

Они су објавили саопштење да ће од четвртка 1. септембра тражити ПЦР тест на "ковид 19" не старији од 72 сата. Без овог теста нико, а не само српски туристи, неће моћи да уђе у њихове авионе.

Црвено море чека српске туристе Фото: Пексел

Туристичке агенције су одлучиле да не седе скрштених руку и послале су захтев Торлаку у којем моле да се омогуће групни термини за туристе који путују у Египат. Наиме, како незванично сазнајемо, туристи који псредством агенција путују у Египат имаће посебне термине и без реда ће бити тестирани.

Прочитајте још: "ДВОЈЕ ДЕЦЕ ГРАТИС": Црна Гора "зврји" празна, цене никад ниже, ЂЕТИЋИ РАДЕ СВЕ ДА СПАСУ СЕЗОНУ

Разматра се, чак, могућност да ови "групни тестови" буду јефтинији од осталих. Наиме, док је била потребна виза за улазак у земље ЕУ, српске агенције су организовале "групне визе" уз помоћ грчке амабасаде и биле су три пута јефтиније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas