Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУЛУДО

Ако чувате ове патике из 1984. године можете одмах постати богаташ!

Тинејџери лудују за скупим патикама, али уколико вам дете затражи ових неколико модела - само се грохотом насмејте!

1613033378_konvers.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Амерички уметник Метју Сена остаће упамћен по томе што је успео да креида најскупље патике на свету. Реч је о моделу Solid Gold OVO које сада коштају "само" два милиона долара.

Прочитајте још: Ево како ће изгледати нови ЏОКЕР, а глумиће га овај глумац (ФОТО)

Ове, најскупље патике на свету, када су произведене коштале су само 100.000 долара, али је број био ограничен и цена је одлетела у - небо. Ове патике су прилично тешке, па их ретко можете видети на улици.

Златне патике нема нико у Србији.

Ове патике нису могле да се виде на београдским улицама, иако многи јутјубери носе патике од 7.000 евра. Они ове патике добијају од продаваца да би их рекламирали.

На другом месту најскупљих патика су "џорданке", али не било какаве. Америчка репрезентација је 1984. године освојила злато на Олимпијским играма у Лос Анђелесу. Десет година касније, старе патике Мајкла Џордана "Converse Fastbreak" продате су за 190.000 долара.

Прочитајте још: Ово нисте знали: Ево ко је требао да игра Анђела у филму "МИ НИСМО АНЂЕЛИ" , али је одбио ту улогу!

На трећем месту најскупљих патика су Buscemi 100 MM Diamonds, а коштају 100.000 евра јер су израду  ових белих патика коришћени 18 каратно злато и дијаманти од 11,5 карата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KickIsh (@kickish23)

Међу најскупљим патикама које носе "обични смртници" су Air Jordan, а убедљиво најскупље носе број 12 и надимак "Flu Game", јер их је славни кошаркаш носио  када је са грипом играо утакмицу. Коштају око 100.000 евра.

"Црвени октобар" су најтраженије уличне патике и међу колекционарима.

Међутим, од свих драгоцених патика на улици су могле да се нађу Nike Yeezy 2 Red October које коштају око 7.000 евра и веома су цењене међу колекционарима.

Прочитајте још: БРИЉАНТИН проглашен за сексистички филм! Оливија Њутн Џон одбрусила критичарима!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas