Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕКОВИ ИЗ ПРИРОДЕ

Ако имате ГЉИВИЦЕ НА НОКТИМА, одмах се упутите ка мору!

Проблеми са упорним гљивицама на ноктима на ногама један су од најупорнијих хроничних обољења на ноктима, који може изазвати озбиљне проблеме праћење боловима.

1599516964_noge-na-moru.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Иако су превенција и свакодневно вођење рачуна о хигијени стопала, руку и ноктију најбољи начин да спречите настанак гљивица, када се оне већ појаве битно је знати како их третирати.

Прочитајте још: НЕЕЕ, коса је ПОЗЕЛЕНЕЛА од хлора! Без панике, брзо купите АСПИРИН

Осим медицинских препарата, списак биљака и препарата на њиховој бази је изузетно велики. Најупорнији и најефикаснији лек у борби против овог проблема, између осталог је и морска вода.

Морска вода

Прочитајте још: ШИШКЕ траже пажњу, ВРЕМЕ и негу: ТРИК како да буду савршене

Позната су лековита својства морске воде која делује антисептички, активира метаболизам ћелија, стеже кожу, одстрањује нечистоће.

Прочитајте још: ЛИЦЕ захтева посебно ЧИШЋЕЊЕ након излагања сунцу! Ево их ТРИ ПИЛИНГА за све типове коже

Прерађена морска вода састојак је многих препарата за негу коже и лечење дисајних путева. Уколико имате прилику да често боравите на мору онда ће вам морска вода помоћи и у лечењу гљивица на ноктима.

Како бисте направили морску воду код куће, потребно је да сипате шољу морске соли у литар воде. У ову купку треба потопити стопала или шаке на 15 минута и након тога испрати их обичном водом. Третмане понављати док мрље које синализирају гљивичну инфекцију не нестану.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas