· · Коментари: 0
Одмор

АКО ЈОШ УВЕК НИСТЕ УПЛАТИЛИ ЛЕТОВАЊЕ: За сваку препоруку Амара Цлуб Марине Натуре 5*

На путу од Анталије до Кемера, на медитеранској обали Турске, налази се Белдиби, лепо уређено летовалиште, идеално за миран одмор.

1598864853_amara-club-GLAVNA.jpg

Окружују га величанствени пејзажи, од обале бистрог мора и борових шума, до очаравајуће планине Таурус. На самој пешчано-шљунковитој плажи Белдибија и 15 километара од центра Кемера, налази се Амара Цлуб Марине Натуре 5*. Хотел је ушушкан међу густим зеленилом и нуди потпуну приватност и мир на одмору, па је препорука за породично летовање.

Фото: Промо

Поред простране приватне плаже, налазе се и два понтона, са низом удобних лежаљки, на располагању гостима хотела. Садржаја у самом комплексу никако не мањка, па су поред прелепе плаже и брчкања у мору, опција и базени, аква парк, фитнес, одбојка на плажи, мини голф и фудбал, дневне и вечерње анимације и дискотека. За децу је такође обезбеђен разноврстан програм – дечији базен, мини клуб за најмлађе, од 4 до 8 година, јуниор клуб за мало старије, од 8 до 12 година и теенаге клуб, са занимацијама у складу са тинејџерсим добом, од 12 до 16 година. Ту су и мини диско и биоскоп и лепо уређено игралиште у чаробном природном окружењу, па је хотел врло примамљив породицама.

Фото: Промо

Као и сваки кутак хотела Амара Цлуб Марине Натуре 5*, и смештајне јединице одишу топлином и комфором, што је свакако веома битно да би одмор био употпуњен. Међу 399 соба, избор постоји за свакога, па су у понуди стандардне собе, за смештај две особе, затим породичне собе, у чијем су склопу две собе, па су погодне за родитеље са децом. Посебна понуда су апартмани хотела, који се састоје из спаваће и дневне собе и величине су и до 55м2.

Фото: Промо

Битан сегмент одмора је могућност за потпуно опуштање и посвећивање себи, а за тако нешто идеално је место одлично опремљен спа центар, који се налази у оквиру хотелског комплекса и нуди све од турског купатила, сауне, масажа, салона лепопте, па до разних третмана за негу лица и тела и фризера. Оваква врста уживања на располагању је гостима свих узраста, у свако доба дана.

Фото: Промо

Довољно је рећи да је хотел Амара Цлуб Марине Натуре 5* ултра алл инцлусиве услуге, па је јасно да је ужитак на сваком кораку. Посебна су прича ресторани хотела. Главни ресторан „Сплендид“ ће вас сваког дана изненадити новим избором оброка, као и 3 а ла царте ресторана. Обавезно испробајте турске специјалитете у ресторану „Анатолиан“, где ћете доживети праву гозбу међу боровином, у прелепом амбијенту праћеном турском музиком. Искусите изванредну, светски познату италијанску храну и вина, уз прелеп поглед са отворене терасе. Рибљи ресторан сигурно ће вам отворити апетит, уз умирујући звук таласа и поглед на светлуцање звезда у мору.

Фото: Промо

Амара Цлуб Марине Натуре 5* је хотел у ком ћете наћи забаву и мир у исто време, и где је сваки моменат одмора испуњен и цењен. Пронаћи ћете све за чиме трагате на свом летовању. Кемер је само једна од популарних дестинација агенције „1 А Травел“, а целокупну понуду можете наћи на званичном сајту агенције и извршити онлине резервацију. На сва ваша питања одговарају љубазни запослени „1 А Травел-а“, путем контакт центра – 011/655 78 00. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок или Инстаграм. За онлине резервације и уплате преко 1А Травел Греен, одобравамо попуст од 10 евра по резервацији у духу доброг и брижног односа према нашем окружењу, а у маниру избегавања непотребне штампе и трошења сувишног папира.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.