Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
КОРОНА

Ако летите АВИОНОМ, ни не помишљајте да идите у ТОАЛЕТ!

Сви су мислили да су заједничке просторије и клима у авиону најлакши начин преношења заразе, али није тако.

1598617758_Depositphotos_45762801_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Тоалет у авиону је најризичније место када путујете овим превозним средством и у ту је највећа шанса да ћете се заразити корона вирусом.

Прочитајте још: "Она ће за мене увек бити дете": Српски туристи остварили РЕКОРД по броју ЖАЛБИ, а једно питање сви ПРЕПРИЧАВАЈУ

Сви мисле да су јавне површине, лифтови, гелендери и столице на којима сви седе најопаснија места, али није тако!

Никако толает Фото: Пексел
Анализирали су до детаља комплетан лет из Милана.

Студија коју је спровео Сунчунхуан универзитет медицине у Јужној Кореји анализирао је комплетан лет од Милана до Сеула који је обављен 31. марта, а после којег су многи заражени. На лету је било 310 путника, а 11 њих је имало симптоме корона вируса и није им дозвољено да се укрцају у авион.

Прочитајте још: БАГАТЕЛА: Грчке ХОТЕЛЕ продају по цени СТАНА у БЕОГРАДУ, а у монденском Санторинију цена 400.000 евра!

Преосталих 299 путника је добило маске са највишом заштитом и носили су их током читавог лета. Скидали су их само када су јели или ишли у тоалет. Када су слетели у Јужну Кореју сви путници су послати у самоизолацију.

Жена је седела далеко од заражених, али је ишла у исти тоалет са њима.

Прочитајте још: ОВА земља даје 3.000 долара сваком ТУРИСТИ који се у њој зарази КОРОНОМ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas