Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

Ако мушкарац ИЗБЕГАВА МАЈКУ или вас виђа упркос њеној забрани - БЕЖИТЕ ОД ЊЕГА главом без обзира!

Пре него што допустите да вам уђе у живот, најпре сазнајте његове релације с мајком, саветују стручњаци.

1595840937_Depositphotos_200279792_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Наиме, какав ће мушкарац бити у вези, у великој мери зависи од његовог односа с мајком. Уколико приметите да избегава да је посећује, то значи да га њена близина чини нервозним и напетим.

Реч је о човеку са мањком самопоуздања који се боји да призна како се осећа и шта мисли да не би растужио или увредио мајку. Ако сте друштвена особа и волите да излазите, поред таквог партнера се нећете баш усрећити.

Прочитајте још: ЖЕНА ЗАБОРАВИЛА ДА СЕ ИЗЛОГУЈЕ СА ФЕЈСБУКА, а онда је наишао њен муж - ПРЕВАРА је најмање што је видео

Неким мушкарцима мајка одређује како ће живети и ништа не раде без њеног благослова, чак и ако имају 40 година. У њиховом животу постоји само једна краљица али то нисте ви, већ ОНА. Такав мушкарац је диван, сјајан пријатељ, одан у вези али приликом доношења важних одлука урадиће како мајка жели.

Ако је љут на мајку значи да ни вама сутра неће опростити грешку!

Неће вам бити лако ни ако ваш партнер нема добар однос с мајком. То значи да је дубоко разочаран у њу и да преко неких ствари из прошлости не може да пређе. Веза с таквим мушкарцем значи да морате да трпите његове негативне емоције. Он је харизматичан, али је у суштини и даље повређени дечак који воли жене и оне њега али само до одређене границе - док се понашају онако како он очекује.

Све зависи од мајке! Фото: Пиксабеј

Овакав мушкарац се плаши моћи коју би над њим могла да успостави жена. Имао је много девојака али ниједна за њега није била она права. Склон је томе да се пожали на мајку и да тражи саосећање при помисли на своје не пресрећно детињство.

Ако се виђа са вама иако вас његова мајка мрзи - то је подао мушкарац спреман да ради иза леђа!

Постоје мушкарци који ни по коју цену не желе да разочарају мајку, па стално страхују од тога. Оно што желе урадиће кришом, нарочито ако мисле да мајка то неће подржати. Реч је о спретним и помало подлим мушкарцима који су спремни да ризикују и успевају у томе. Ако се упустите у везу са њим, у намери да избегне расправу са вама потврдно ће климати главом и на крају ће урадити по свом.

Онај који мисли да његова мајка све зна сутра ће и вас слушати беспоговорно.

Колико пута смо чули реченицу: "Мама, ипак, зна најбоље." Многи ће рећи да је овај тип мушкарца најгори. Често проводи време с мајком. Иако она не одлучује, стало му је до њеног мишљења. Поштује жене и жели да саслуша мишљење партнерке, али је незрео и не може сам да доноси одлуке. Уколико мајку доживљава као пријатеља, онда све може да јој каже без устручавања.

Прочитајте још: Сад или никад! Ево када је време да коначно СРЕДИТЕ СВОЈ ЖИВОТ

У питању је самоуверен тип, ужива у романтичном односу, воли узбуђења, па ако сте пасивна особа или немате довољно самопоуздања, то није мушкарац за вас. Он никад неће дозволити да му се мајка меша у избор партнерке, већ ће морати да се помири са његовим избором.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas