· · Коментари: 0
ЖЕНСКИ ТРИКОВИ

Ако ОВО будете радиле сваког јутра, мушкарци ће ПОЛУДЕТИ ЗА ВАМА!

Мали женски беаутy трикови.

1607603927_Depositphotos_209629092_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Јутарњи беаутy ритуали, добро су познати свакој жени и осим што су идеални за подизање самопоуздања, они нам веровали или не, могу побољшати љубавни живот, а ево и како.

Ако сте до сада мислиле како ваши јутарњи беаутy ритуали нимало не утичу на ваш љубавни живот, ипак нисте у праву.

Заправо резултат једног недавног истраживања, спроведеног на два америчка универзитета управо то доказује.

Наиме, истраживачи су замолили жене да се свако јутро погледају у огледало, ставе парфем, затим шминку, поједу омиљени слаткиш, а након свега тога да дубоко удахну.

Прочитајте још: Како правилно комбиновати КОЗМЕТИЧКЕ САСТОЈКЕ: Шта никако не треба мешати

То су морале да понављају четири дана за редом, као и да записују своја опажања.

Чак 71 посто њих пријавиле су повећану жељу за романтиком, 69 да су више отворене за тражење нове љубави, 77 посто је осећало да су више друштвене, а 74 посто њих открило је како је тако било самопоузданије и спремније за флерт.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Од Клеопатре до данас: Да ли знате како је настао кармин?

Важно је напоменути и како је ова беаутy навика утицала и на понашање људи, који окружују учеснице: њих чак 85 посто приметило је позитивне промене у томе како се други људи понашају према њима.

Чак 65 посто њих похвалило се како су им њихови партнери, чешће него икад, давали комплименте, а 56 посто жена признало је да су приметиле да други сада више кокетирају с њима.

Прочитајте још: Да ли сте самоуверени, отворени или романтични...Шта прст на којем носите прстење може да каже о вашем карактеру?

Другим речима, ово једноставно истраживање доказује како давање пажње себи самој, може у трену да подигне самопоуздање, које је једна од најатрактивнијих особина на жени, ако питамо мушкарце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.