Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Ако се БРАК КЛИМА решење је веома, ВЕОМА ЈЕДНОСТАВНО!

Уверење да би брак требало да донесе миран и тих живот, стављање тачке на изласке, одрицање од хобија и пасија или искључиво породичне активности - погрешно је.

1602940385_Depositphotos_321063546_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Студија научника са Линколн универзитета, у којој је учествовало 10.000 парова, показала је да управо повремени одласци у позориште, биоскоп, ресторан или клуб чувају брак, чине га чвршћим и пријатнијим.

Прочитајте још: Психолози тврде: Партнер може да приреди НАЈВЕЋИ СТРЕС у животу. Да ли знате КАКАВ?

Научници су закључили да парови који су се ставили само у функцију родитељства запостављају интиму и мање су посвећени једно другом, а да ни не примећују да су престали да излазе на вечеру или купују карте за представу како би се опустили и провели неко квалитетније време заједно.

Парови који увече излазе се ређе разводе!

Истраживање је показало да се брачни другови који, упркос мноштву дневних обавеза, нађу време да повремено изађу за 14 одсто ређе разводе, а у 68 одсто случајева имају лепши и искренији брак. Научници су дошли до податка да је довољно да се осаме само једном месечно и ефекат је већ постигнут.

Трећина никада не излази!
Студија је открила да само 11 одсто парова излази једном недељно, 30 одсто једном месечно, 23 одсто ређе од тога, док 36 одсто парова никада не излази.
Новац није изговор!

Истраживачи наглашавају да новац никада не би смео да се користи као изговор за неизлазак са брачним другом, јер суштина и није у баснословном трошењу, већ у жељи да се партнери посвете једно другом на креативан и искрен начин.

Прочитајте још: Желите учесталије СЕКСУАЛНЕ ОДНОСЕ са партнером? Ево које БОЈЕ мора бити ПОСТЕЉИНА

Тако је сасвим довољно да повремено купе карту за биоскоп и кокице или да једно другом припреме вечеру код куће, али да је учине свечанијом тако што ће упалити свеће, пустити музику или направити биоскоп у дому.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas