Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈА

АМЕРИЧКА ХИТ СЕРИЈА СА ДОМАЋИМ ВЕЛИКАНИМА УСКОРО НА ПИНКУ: Српска адаптација чувене „Династије“ ове јесени доноси љубавне драме, интриге и породичне тајне!

Након бројних најава и великог интересовања јавности, српска адаптација најгледаније сапунице свих времена, „Династија“, почиње са емитовањем ускоро на ТВ Пинк.

1630407760_Dinastija--4---1-.jpg
Фото: Јелена Симоновиц / РТВ Пинк
Oglas

Серија се снима у ко-продукцији „Емотион“-а и ТВ Пинк, а уз консултације са америчком продуцентском кућом „ЦБС“ која је власник лиценце, сценарио је прилагођен нашем поднебљу, али основна нит остаје непромењена – љубав, драме и интриге биће окосница и српске верзије „Династије“, коју режира Ненад Огњеновић.

У сусрет премијерном емитовању ове интригантне серије, власник „Емотион“-а Горан Стаменковић чврсто верује у њену успешност.

- Сваке сезоне, са новим серијама које радимо, правимо искорак и то је случај и са „Династијом“.
Ово је једна занимљива, добра, опуштена прича и мислим да ће сви уживати у њој – рекао је Горан
Стаменковић.

Фото: Јелена Симоновиц / РТВ Пинк

Феноменалну глумачку екипу предводи Бранимир Поповић, који игра главу породице Кадић (Карингтон),
Бранка, односно Блејка, једног од највећих пословних магната у Србији, а његово искуства са снимања
довољно је да верује у то да ће „Династија“ бити веома гледана.

- Нисам гледао оригиналну серију, па не могу да направим компарацију, али на основу искуства са
сета током претходних месеци, могу да гарантујем да ће ово бити једна веома озбиљна и квалитетна драмска структура која ће се, сигуран сам у то, радо гледати.

Још један од важних ликова у серији је Андрија, Бранков адвокат, кога тумачи прослављени глумац Франо Ласић, који сматра да је цела продукција „Династије“ на високом нивоу.
- Много је уложено у сценографију и костиме, и цела прича је таква да мислим да ће „Династија“ подићи
лествицу када је домаћи серијски програм у питању.

Младој српској глумици Милени Живановић је у домаћој верзији „Династије“ припала улога Клаудије, а она најављује да сценарио доноси мноштво изненађења.

- Очекујте свакакве новитете, али у својој сржи, чини ми се да је и наша верзија „Династије“ остала оно
што је била и у оригиналу. Другачији су људи, јер припадају 21. веку, а веома је инспиративно живети неке потпуно нове ликове на темељима онога што су људи поставили још у осамдесетим годинама – рекла је Милена.

Фото: Јелена Симоновиц / РТВ Пинк

Поред Бранимира, Франа и Милене, у „Династији“ глуме и Марија Каран (Алексис), Милутин Милошевић (др Ник Тоскани), Пеђа Бјелац (Сесил Колби), Ана Савић (Кристал), али и многи други познати глумци, који ће одушевити домаћу публику.

Прича „Династије“ почиње у тренутку када један од највећих пословних магната у Србији, Бранко Кадић,
одлучи да се ожени својом секретарицом Кристином, чиме покреће лавину догађаја који ће породицу Кадић бацити у вртлог породичних интрига, љубавних обрта, као и пословних турбуленција са највећим Бранковим такмацем у послу, Војином Констатиновићем, посебно када он ожени Бранкову бившу жену Алексис.

Гламур високог друштва у којем се крећу наши ликови подиже ниво интрига, јер је у игри много више од
опстанка једне породице - у причу која се плете око Кадића уплетени су велики моћници, лепе жене, а
егзотична места и далеке дестинације проширују поље игре на готово цео свет. Ипак, ова породична мелодрама базира се на константним препрекама на путу ка љубави и прихватању. Свет раскоши, колико год се чинио примамљивим, узима данак, те Кадићи никад немају мира. То их чини неконвенционалном, али интересантном породицом. Околности које их окружују су несвакидашње - стил, естетика и гламур који остављају без даха – Кадићима представљају златни кавез који ограничава могућност да просто буду срећни.

Ову интригантну причу употпуњују глумци који ће удахнути нови живот легендарним ликовима, сценографија која може да парира холивудској и гламурозни костими, те нема сумње да ће спрпска верзија „Династије“ освојити гледаоце у региону.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas