Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
БЕЗ ЦЕНЗУРЕ

Ана Франић новим ОБНАЖЕНИМ фотографијама послала јасну поруку (ФОТО)

Глумица фигуру довела до савршенства

1600780601_ana-franic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Ана Франић у протеклом периоду поред пословних обавеза, посветила се и себи и довођењу своје линије до савршенства.

Прочитајте још: НЕВИЂЕНА СЛИКА Светлане Бојковић: У оваквом издању је нисте видели (ФОТО)

Плодове свог труда и напорних вежби одлучила је и да подели са својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм, где се није либила да покаже своје потпуно обнажено тело.

Ана је поносно поставила неколико фотографија на којима је потпуно гола. Откривајући све своје савршене атрибуте, али не у оном вулгарном смислу, већ правом уметничком. Уз сваку фотографију, поставила је и адекватан коментар којим је објаснила овакав свој потез. Како се вама допада?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"... Ако се омладини запечати секс она срља у остала страшна и свакидашња узбуђења као што су крађе и провале, криминал разни, туче са ножевима, алкохолизам и политичке побуне са лепршавим заставама и сукобима са полицијом, као комунисти пре рата. Нама треба слободна омладина и друштво без криминала. Ако то хоћемо морамо дозволити слободну љубав! Ако животна енергија не прожима ткива, долази до рака. Рак је хистерија ћелија осуђених на смрт. Између рака и фашизма постоји уска веза. Фашизам је грозничави покрет сексуалних бедника. Магнетизам кукастог крста је у симболу спајања двају тела. Ради се о чежњи за љубављу! Другови, јебите се радо, без страха... .пустите слатку струју уз кичму, њишите куковима! Нека вам иде вода на уста! Слине су добре. Спојени љубавници зраче плавичастом светлошћу. То је лумиминација органа, иста светлост коју су астронаути неочоекивано видели у васиони! Вратимо природне вибрације својим телима и друштву. Пустите плазму да се шири пријатно по мишићима. Дрхтите слободно, пустите своје тело да ужива у себи! Као револуционари чија се револуција одриче љубави осећамо се необично и чудно! Шта се догађа с револуцијом? Свака беба је нови поглед на свет. Како помоћи том новом човеку да одрасте слободан?... " ДУШАН МАКАВЕЈЕВ - WР или мистерија организма ❤️❤️❤️ Пхото бy @немања_јованов Маке уп бy @ателиералеxандар #анафраниц #ацтресс #пхотограпхy #ацтпхотограпхy #пхотосхоотинг

А пост схаред бy Ана Франиц (@анафраниц_) он

Ану Франић, тренутно можемо да гледамо у серији  "Мочвара",  у којој тумачи лик Љубинке. Након развода, глумица се после седам година вратила из Сплита у Београд, а публици припрема и бројна изненађења.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Претпоставимо да заиста не постоји срец́а, као ни мир, нити слобода. Али постоје некакви напади бесмисленог заноса. ДА ЛИ САМ ТО ЈА? - Сергеи Довлатов - Док смо сликали, чини ми се, већ трећи сат, @немања_јованов ми је ођедном усхићено довикнуо: Еј, зашто не би направили посвету Паулу Верхоевену и плакату његовог потцењеног ремек дела Схоwгирлс? Рекла сам: О, боже, нисам једина која воли тај филм?!?!? Ова слика је посвета једном изузетном мушкарцу, редитељу који обожава жене и који пркоси лажној политичкој коректности као замаскиравању суштинске ауторске јаловости. Ова слика као и ова сарадња је плод некаквог сулудог заноса који из бесмисленог прети да постане веома смислен. Хвала @немања_јованов на фоткама, на разговорима о филмовима које волимо, на томе што волиш жене барем колико и Паул ❤ Хвала @ателиералеxандар што си нас овако испратио ❤ #анафраниц #ацтресс #пхотосхоотинг #пхотограпхy #артпхото #ацтпхотограпхy

А пост схаред бy Ана Франиц (@анафраниц_) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas