Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Ана Ивановић отворено о браку са Бастијаном Швајнштајгером: "Није идеално"

Ана Ивановић у једном интервјуу за немачки магазин открила је да њен брак са некадашњим фудбалером Бастијаном Швајнштајгером није идеалан како то многи мисле

1622552693_ana-ivanovic.jpg
Фото: Принтсцреен Инстаграм/ Ана Ивановић
Oglas

Ана је причала и о својим синовима, њиховом одрастању, али и због чега је прерано прекинула каријеру.

Прочитајте још: Бивши супруг Монике из Пријатеља ШОКИРАО изјавом гледаоце: "Плакао сам кад смо имали однос... Мислио сам на њу"

-  Сматрам да је веома важно што сам у прилици да се у првих неколико година развоја своје деце стално налазим уз њих и што сам дане каријере и напорних тренинга и рада завршила пре мајчинства. Признајем, толико обавеза имам око деце и бриге за њихово одрастање, да на крају дана обично будем уморна за све оно што сам желела да учиним себи. Ипак, деца су у таквом узрасту да не желим ништа више од тога да проводим време с њима и сваког дана откривам нешто ново о њима - рекла је Ана за један немачки магазин.

Правог партнера, али и подршку пронашла је у некадашњем фудбалеру Бајерна из Минхена Бастијану Швајнштајгеру

- Подржавамо се јер знамо кроз шта је пролазио онај други. Наравно, далеко је наш брак од идеалног, али зар тако нешто постоји? Обоје знамо колико је некада била тешка одвојеност од породице, колико је изазовно било да физички и ментално достигнете своје границе. Обоје знамо шта је предаја, али Бастијан такође зна и за узбуђење када се пењете на планину Олимп, када освајате титуле. Све смо то прошли обоје. Зато сада обоје једнако ценимо што смо у новим фазама наших живота и једнако настојимо да се посветимо породици коју смо засновали, да уживамо у свему што смо пропуштали - истакла је Ана.

Ана и Бастијан са децом станују у Аустрији, у малом градићу Вастендорфу где имају свој мир

- Иза нас је чудна година, али са двоје мале деце, морам признати да нам је чак и пријала, много времена смо проводили заједно. Када постанете мајка, промени вам се перспектива и другачије сагледате ствари. Деца су ме научила стрпљењу и сада ми је веома важно да им се посветим. Они су у годишту када су веома занимљиви - рекла је Ана такође недавно, али се и осврнула на то шта би једног дана могло да буде с њеним животом, када деца не буду окупирала тако значајан део њеног целокупног времена.

Прочитајте још: Како данас изгледа главни НЕГАТИВАЦ из филма ТИТАНИК? (ФОТО)

- Уживам у улози мајке и неким новим пројектима на којима радим, иако ми недостају такмичења. Искрено, не видим себе као тренера у будућности, јер то није нешто што ме инспирише, али евентуално бих могла да будем корисна као саветник или ментор. Иначе, имам другачије визије - закључила је Ана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas