· · Коментари: 0
стил

Ана Ивановић показала како треба да се облачи ДАМА: Најлепша тенисерка представила 4 СВАКОДНЕВНЕ и ЕЛЕГАНТНЕ комбинације (ВИДЕО)

Ана је једна од најбоље стилизованих тенисерки.

1614003851_adadaded.PNG
Фото: Принтсцреен / Инстаграм / анаивановиц

Ана Ивановић важи за једну од најлепших тенисерки која је најлепше стилизована. Она у својим комбинацијама бира сведеност, увек са једноставним и благим бојама.

Прочитајте још: Како укомбиновати јамболију на леђима, а да се за вама сви окрену (ФОТО)

Ана никад не носи нападну шминку, накит...

Ана је блага и умерена у својим модним комбинацијама, а исто тако и у шминци која је увек минимална, тек да истакне њену природну лепоту.

Прочитајте још: 5 ЗАНИМЉИВИХ и ефикасних кућних лекова за природно уклањање ожиљака од бубуљица

Овај пут Ана је изабрала четири комбинације за сваки дан. У три изгледа је понела спортске патике и тиме показала да се тај модни комад уклапа и са кошуљом и мантилом.

Прочитајте још: Удобно и заводљиво: Понесите БЕЛУ КОШУЉУ на разне начине!

У првој комбинацији показала нам је опуштену комбинацију: фармерке, бела мајица, лагана јакница и беж патике.

Друга комбинација је класична пословна комбинација: црне кожне панталоне, танки сиви џемпер и црне глежњаче на малу штиклу.

Беж мантил и патике у истој боји

Следеће две комбинације су кежуал за сваку прилику, а представљају спој спортске елеганције и пословног стила.

Ана је испод овог видеа добила само похвалне коментаре, а неки од њих су гласили: - Природна лепота. - Прелепе комбинације. Дивна Ана.

Како вам се свиђају Анине комбинације?

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.