· · Коментари: 0
ТРЕНДИ ФРИЗУРА

АНАСТАСИЈА ископирала КСЕНИЈУ из Ураганки! Којој боље стоји ОВА фризура?

Локнаста коса и црвена боја су постале хит на естради. Која је прва понела ову фризуру, Анастасија Ражнатовић или Ксениа Кнежевић?

1620974535_pjimage.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ разнатовићанастасија/ ксениа.кнезевиц

Пре два дана, млада певачица Анастасија Ражнотовић, понела је нову фризуру. Потпуни заокрет у односу на њен досадашњи изглед. Уместо равне, смеђе косе, појавила се са бујном, локнастом косом, црвене боје, а пратиоци на Инстаграму су је упоредили са Шакиром. 

Реакције на њену нову фризуру су биле подељене. Један део фанова је похвалио да изгледа прелепо, док су други били оштри рекли да изгледа ужасно. Певачица Марина Висковић је написала: вауууу, Ташо!!!

Прочитајте још: Блогерка ТАМАРА КАЛИНИЋ показала 7 савршених комбинација за ово лето! (ВИДЕО)

Оно што је занимљиво, Анастасија ипак није прва која се појавила са овом фризуром. 

Прочитајте још: Како се правилно носи РОЗЕ боја? Јована Гајић издоминирала својим изгледом! (ФОТО)

Чланица групе "Хјурикејн", Ксениа Кнежевић, окачила је још у марту селфи са овом фризуром и тиме најавила нови модни тренд. За разлику од Анастасије, Ксенија је побрала само позитивне коментаре. Пратиоци су једногласно поручили да је прелепа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic)

Шта ви мислите, којој младој певачици боље стоји ова фризура?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.