· · Коментари: 1
ПРЕ и ПОСЛЕ

Анастасија је била НЕЗАДОВОЉНА својим изгледом, па ствар узела у своје руке! САМА ПРАВИ ФИЛЕРЕ, а била је тако ЛЕПА (ФОТО)

Профил Анастасије Покрешчук из Кијева прати чак 264.000 пратилаца.

1625726886_obrazi1.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм/_јуст__qуеен_

Анастасија је девојка, која је била незадовољна својим изгледом, па је одлучила да "лепоту" узме у своје руке.

“Изгледала сам као миш прије него што сам повећала образе. Обожавам филере и не видим да ћу у скорије време престати да их убризгавам”, испричала је она бројним медијима који су заинтересовани да чују због чега се одлучила за тако драстичну промену изгледа.

Реецепт за то пронашла је на једном туторијалу на интернету, у ком је докртор причао како се праве природни филери којим попуњавате своје "недостатке".

Поучена овим, одлучила је да филере убризга у своје тело, а посебно лице и тако обори рекорд и постане жена са највећим образима на свету. За супстанце за ињекцију, коју сама прави, до сада је потрошила 1.800 долара.

Анастасија је рецепт за прављење филера пронашла на једном туторијалу на интернету, одакле је пратила упутства лекара и одлучила да “лепоту” узме у своје руке, те да их сама убризгава где год пожели.

Она је признала да је заљубљена у своје ново лице и да је свесна коментара око себе, али се на њих не обазире.

Својим пратиоцима је открила да ће груди сигурно увећати до величине Д, али да то више неће чинити силиконом, већ сопственом масноћом коју ће првобитно извадити липосукцијом. Исто важи и за задњицу.

Осим образа, груди и задњице, које је мењала, Анастасија је филере ставила и у усне, вилицу и браду.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.