Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ХИТ

Анастасија Ражнатовић постаје водитељ ЈУТАРЊЕГ програма! (ВИДЕО)

Певачица Анастасија Ражнатовић је оставила без текста све који су одгледали видео.

1620023810_razna.PNG
Фото: Instagram/ screenshot raznatovicanastasija
Oglas

Шала или не, али Анастасија Ражнатовић је овим видео показала неколико ствари, а пре свега да одлично говори енглески.

Прочитајте још: Кејт и Вилијам славе годишњицу: Заљубио се када је видео на модној писти, а онда јој је дао прстен Леди Дајане (ФОТО)

Телевизијске новинарке, чувајте се!

Анастасија Ражнатовић не само што нема трему и одлично говори енглески, већ је спремна да заузме вашу столицу!

Чита са екрана боље од новинара!

Анастасија је користила апликацију за читање "идиота", како популарно телевизијски новинари зову телепромптер екран са којег водитељи читају и најављују програм. Певачица је, дакле, искористила постојећу апликацију и на савршеном енглеском језику прочитала све што би новинар требао да прочита.

Прочитајте још: Краљевска породица спрема финансијски ШОК: Меган и Хари отишли због приватности, а стално дају изјаве!

Анастасија одлично говори енглески, та шта је заслужно њено школовање на Кипру. Занимљиво је да многи Американци који су учествовали у овом тесту нису испунили задатак као она!

У опису слике је написала: "Неки јутарњи програм, нешто?"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas