Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОМО

Анђела и Милош нови водитељи Јутра

Од 1. јула на Првој

1625060038_JUTRO-ANDjELA-I-MILOS--1-.jpg
Фото: Промо
Oglas

Милош Раденковић је ново лице Прве телевизије И он ће са колегиницом Анђелом Ђурашковић од данас на Првој телевизији водити “Јутро”, један од најпопуларнијих јутарњих програма у Србији. Анђела И Милош биће тако део добро познатог водитељског тима који чине Марија Табаковић, Марија Савић Стаменић, Филип Чукановић И Бојана Ристивојевић. Њихов нови колега Милош рано је започео новинарску каријеру и недавно је донео одлуку да са РТС-а где је водио вести, пређе на Прву телевизију И постане део јутарње редакције. За себе каже да је овим путем кренуо сасвим случајно, а његов таленат је брзо препознат те није прошло много времена до тренутка када се нашао пред објективом камере. 

Први пут се пред публиком појавио као водитељ временксе прогнозе, а убрзо затим и као спикер у “Дневнику” и “Вестима”, а сада је пред њим нови изазов. Прилику да буде део великог успешног тима Прве прихватио је са одушевљењем. Милош ће нам, заједно са колегиницом Анђелом Ђурашковић, улепшавати почетак сваког новог радног дана “Јутру”: “Ова понуда ме је заиста одушевила. Задовољан сам, нисам очекивао да ћу радити јутарњи програм и да ћу некад бити усмерен на тај посао, али сам веома срећан. Ово је за мене велики изазов и велики корак напред у каријери. Потрудићу се да потпуно оправдам дато поверење”, каже млади водитељ И додаје искрено: “Плаши ме мало помисао да је ово једна степеница више, жив програм траје пет сати, е то је баш изазов, потрудићу се да то максимално добро одрадим”. 

Анђела Ђурашковић је добро познато лице Прве телевизије. Откад се вратила са породиљске паузе, гледали смо је је у подневном магазину “150 минута”. Љубав коју гаји према послу наишла је на позитиван одговор гледалаца. Сада је дошло време за промене и Анђела се баш као И Милош радује новим изазовима: “Данас ћемо се представити публици и баш се радујем том тренутку. То је та нова енергија, пошто је потпуно нов тим у питању. Нови људи, сав тај адреналин који живи програм носи, пет сати програма је стварно велики подухват” изјавила је Анђела. О свом новом колеги има само речи хвале: “Милоша не познајем од раније, упознали смо на Првој. Мој први утисак је заиста сјајан, чини ми се да смо већ на првој кафи направили добру конекцију, оно што би клинци рекли баш смо се “зготивили”. Мислим да како време буде пролазило све ће бити још боље, да ћемо још боље сарађивати”. 

Фото: Промо

Нема сумње да ће ови млади водитељи освојити публику брзо својом виспреношћу, директношћу И шармом који неспорно поседују. Свакако представљаљу право освежење у врелим летњим данима који нас очекују, а како сами обећавају, потрудиће се да као И њихове већ искусне колеге, објективно и професионално гледаоцима предоче праве информације у право време. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas