Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумица

Анђела Јовановић БЛИСТАЛА на црвеном тепиху! Спојити различите боје је УМЕЋЕ, а она зна како! За Магазин Новости каже: "Срећна сам и поносна" (ФОТО)

Анђела Јовановић игра једну од главних улога у новом филму "Нечиста крв - грех предака".

1629874593_239422838_721248282069511_7081477038850477010_n.jpg
Фото: О.П.
Oglas

Синоћ је у Београду одржана премијера филма "Нечиста крв - Грех предака", рађен према делима Боре Станковића. Млада глумица, Анђела Јовановић, игра улогу Ташане и синоћ је заблистала на црвеном тепиху са дечком Михаилом Дудашем. 

Радња филма дешава се пре Софкиног рођења, а прати причу о њеном деди Хаџи Трифуну, угледном српском трговцу, који жели да очува мир са турским властима у Врању у 19. веку.

Анђела Јовановић у улози Ташане

На питање колико је младој особи попут ње било изазовно да одигра лик жене из 19. века и како се припремала за улогу, Анђела Јовановић за Магазин Новости, каже:

- Физички није било претераних промена јер ја сам доста природна. Као глумица сматрам да морам да будем неко ко не мора да игра само одређени тип жена, већ да будем што неутралнија. Костими су ми јако помогли, јако ценим костим. Тражила сам да раније имам костимске пробе и Марина Меденица је то фантастично урадила, да кад сам обукла тај костим осетила сам се као да сам у том периоду. Када је реч о психичким изазовима лика, доста сам читала, прочитала сам сва Борина дела која сам нашла, да просто уђем у атмосферу, сматрам да је код сваког филма то веома важно. Такође сам читала историјске књиге и да изучим неке ствари које нисам знала или сам заборавила оно што смо учили у школи. Ту сам схватила колико је важно обнављати знање, допринело ми је и на мом образовању, да просто разумем које су то околности и норме у којима је живела та жена, мој лик, Ташана, којој ја дајем део своје душе - прича Анђела.

Прочитајте још: Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић прославили јубилеј: Велико славље у дворишту куће (ФОТО)

Анђела истиче да је изузетно срећна јер је део оваквог пројекта:

- Имала сам донекле оптерећење да пренесем лик на прави начин. Јако ми је стало до овог посла. Ако нешто хоћес да урадиш добро мораш много да се потрудиш. Знала сам да ће то бити изазов и да ће тражити додатан напор и целу мене. Жене и данас нису равноправне са мушкарцима. Имам двојицу најбољих другова цео живот, мушкарце изузетно ценим, ту је мој момак, отац, али не можемо да се правимо да разлике не постоје. Време је да почнемо да гледамо једни друге као људска бића и да видимо човека преко пута себе, а не мушкарца или жену. Треба да схватимо да смо сви ми исти и да сваки човек увек проживљава исте ствари. Овај филм говори и о томе, човек је и мушкарац и жена. Срећна сам и поносна што сам део оваквог пројекта, који култивише људе и приказује озбиљан проблем који и данас имамо.

Млада глумица појавила се изузетно модерно обучена. Блистала је у хаљини асиметричног кроја. Спој коралне и розе боје хаљине, са лила сандалама доказ је да је спој различитих боја могућ и изузетно привлачан.

Анђела је ћерка глумаца, Драгана Јовановича и Бранке Пујић, који су синоћ такође дошли на премијеру како би је подржали у овом важном остварењу. Популарност је стекла улогом Светлане Савић у серијијама "Војна академија", "Мој рођак са села", "Тотално нови талас".

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas