· · Коментари: 0
глумица

Анђелина Џоли отворила налог на Инстаграму и оборила рекорд (ФОТО)

Анђелина Џоли недавно се придружила Инстаграм заједници и постала корисник ове друштвене мреже који је најбрже стигао до милион пратилаца.

1629882758_8b1ba614b7fa417d786cf1e0bdb7c746cb8167d5.jpg
Фото: Епа

 Позната глумица је свој профил отворила у петак 20. августа, а њена прва објава била је срцепарајуће писмо које је примила од девојчице из Авганистана.

За само 3 сата, Инстаграм налог Анђелине Џоли добио је 2,1 милиона пратилаца, чиме је оборен рекорд глумца Руперта Гринта, који је стигао до милион пратилаца за око 4 сата. Џоли тренутно има око 9 милиона пратилаца, а њене обе објаве на Инстаграму у свом фокусу имају људска права. Прва од њих се тиче горе поменутог писма, док је друга посвећена проблему избеглица у свету.

Прочитајте још: Анђела Јовановић БЛИСТАЛА на црвеном тепиху! Спојити различите боје је УМЕЋЕ, а она зна како! За Магазин Новости каже: "Срећна сам и поносна" (ФОТО)

- Почела сам да радим са избеглицама јер искрено верујем у људска права. Дубоко поштујем све појединце и породице који су морали да напусте свој дом и дивим се њиховој истрајности упркос неправдама с којима се суочавају,“ рекла је популарна холивудска глумица у својој објави на Инстаграму и додала: „Данас је 82,4 милиона људи расељено, што је 1% укупне светске популације. То је скоро дупло више него деценију раније. Неке кризе, као рат у Авганистану, трају деценијама. Друге, као конфликт у Етиопији су скорашњег датума. Свима им је заједничко насиље и ускраћивање људских права, које појединцима и породицима на оставља други избор осим напуштања земље. Када ћемо коначно бити довољно забринути да се суочимо са еколошком девастацијом, ратним сукобима и дискриминацијом који су узрок свих ових избегличких криза? - написала је Анђелина на Инстаграму.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.