Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕНИГМА

АНТАРКТИК крије НАЈВЕЋУ ТАЈНУ на свету: АТЛАНТИДА се налази под ледом?

Многи истраживачи верују да се на Јужном полу налази многи више него што нам научници говоре...

1603969326_AtlantidanaAntarktiku.PNG
Oglas

Сваки народ има легенду о Великом потопу, а осим ситних разлика основа приче је иста. Према мишљењу неких истраживача, иза овог мита крије се нешто много већа прича.

Потоп је, без обзира када се тачно догодио, однео цивилизације које су тада постојале. Претпоставља се да је највећа жртва била Атлантида.

Прочитајте још: Мистерија Хртковаца БРУЈИ СРБИЈОМ: После ЗЛАТНЕ КАЦИЦЕ, лопови ПЉАЧКАЈУ римске виле под окриљем ноћи и траже БЛАГО (ФОТО)

Скала Фото: Yоутубе/ сцреенсхот ХИСТОРY

Да ли је све време археолози траже на погрешном месту - у Средоземљу и Атлантику? Још једно питање је да ли је Антарктик одувек био ненасељен? Наиме, пре леденог доба и климатских промена које су се догодиле у давној прошлости и које су "убиле" диносаурусе Антарктик није био прекривен ледом.

Пре 30.000 година је цветала цивилизација на Јужном полу...

- Цивилизација је на Антарктику цветала пре 30.000 година- каже Мајкл Сала, оснивач Егзополитичког института.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Ова цивилизација је стигла из свемира. Он тврди да се Атлантида налазила управо на Антарктику и да се и сада тамо налази!

Шта се налази испод леда Фото: Пиксабеј

Прочитаје још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

НЛО Фото: Yоутубе/ сцреенсхот ХИСТОРY

- Имамо податке и доказе да се Атлантида, коју је изградила цивилизација из свемира, налазила на Антарктику и да се и данас тамо налази - тврди Сала.

Аталантида се налазила на Антарктику!

Према његовом мишљењу, када се ванземаљска цивилизација повукла са Земље, Атлантиду су укопали у дубину Антарктика. Она се и данас налази под дубоким ледом и снегом. Оног тренутка када је Атлантида заронила под лед - на Земљи се догодио Велики потоп!

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Хенри Фото: Yоутубе/ сцреенсхот ХИСТОРY

Сала је уверен да се испод Антарктика налази база интелигетн их бића из свемира. Дакле, они су основали Атлантиду и данас се ту налазе и користе је као центар.

Антарктик је најизолованији део света, једини ненасељен...

- Верује се да се на Антарктику налази много више него што нам је познато, јер постоје докази да су пронађени трагови ванземаљске цивилизације- каже Вилијам Хенри, писац и митолог.

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

Наиме, Јужни пол је иделано место за базу НЛО. Антарктик је најизолованије место на свету и једини ненасељени континент.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas