Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

АНТИ-СЕКС кревети: Јапан пред ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ ТОКИО 2020. увео жестока правила! (ФОТО)

Олимпијске игре Токио 2020 одржаће се у периоду од 23. јула до 08. августа 2021. године.

1626592190_antiseks.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ ладбиблле
Oglas

У настојању да спортисти остану фокусирани на своје дисциплине и социјално дистанцирани, организатори овогодишњег одложеног догађаја створили су такозване „анти-секс“ кревете. 

Уколико спортисти прекрше правила кревети ће се урушити

Максимална издржљивост кревета је 200 кг, па ће тако у случају да спортисти ипак одлуче да прекрше правило, доћи у непријатну ситуацију, јер ће се  кревети урушити. Имајуц́и то на уму, спортистима је такође речено да не користе уобичајене кондоме које су добили пред почетак игара ове недеље, вец́ ц́е се од њих тражити да их чувају као успомену на те игре.

Прочитајте још: Шта се дешава са златним рибицама у рекама и језерима? Узнемириле јавност невероватном величином (ФОТО)

Према АФП-у, спортисти су изразили забринутост због кревета, међутим, произвођач је рекао да не би требало да наилазе на проблеме "све док се држе правила". Подразумева се да ц́е кревети бити уклоњени и рециклирани када игре буду завршене, а село ће бити претворено у луксузне станове. Ово је само једно од правила од којих се тражи да се учесници придржавају током турнира.

Према извештајима, спортистима такође нец́е бити дозвољено да купују алкохол и доносе га у село са собом, док је породицама такође забрањено да посете локацију. Свако кршење правила могло би се казнити дисквалификацијом са Олимпијских игара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas