· · Коментари: 0

Апсолутни ХИТ у 2021.години су земљане боје! Опремите ДЕЧИЈУ СОБУ по најновијим трендовима (ФОТО)

У мору тема за које нам Инстаграм служи као инспирација, налазе се и занимљиви ентеријери из којих црпимо идеје по питању уређења сваког кутка.

1618525749_soba.JPG
Фото: ИнстаграмПринтсцреен

Иако је некада важило правило да дечак добија плаве њансе зидова, а девојчица розе, то више не важи.

Нови трендови бришу све строге границе, а јарке боје дечијих соба више нису ин.

Уколико пратите модна дешавана, видећете да су дечије собе сада углавном у унисекс бојама, које пријају сваком оку, а дете осећа моћ природе у њима. Свакако оно што се препоручује ове године су земљане боје!

Ако се бавите преуређењем дома, онда се свакако исплати завирити на ову друштвену мрежу – открити нове брендове, популарне боје, актуелне трендове које креативни појединци и професионалци објављују на својим профилима.

Што се тиче нових трендова, управо је то најбољи начин да пронађете идеје како их имплементирати у свој простор. Креативци који су активни на овој друштвеној мрежи често су корак испред и могу вам дати поглед у идеје које тек долазе, па ако се тек спремате за уређење дечје собе, можете се инспирисати њиховим решењима.

 

ТРЕНДОВИ У УРЕЂЕЊУ ДЕЧЈЕ СОБЕ ЗА 2021.

Фокус сваке бебине собе увек је креветац, а њега се окружује другим неопходним комадима намештаја као што су комода, полица за пресвлачење и слично. Ако имате срећу да целу собу можете издвојити за малишана, онда заиста можете пустити машту на вољу те у простор унети фотељу на којој ћете одмарати/дојити, велике мекане тепихе, табурее, полице с играчкама и књигама, а ако имате места само за један кутак онда ћете хтети да искористите простор па на зидове инсталирати што више функционалних детаља.

ТАПЕТЕ

Посебно велики хит, који не показује знакове стајања, у последњих су неколико година постале тапете. На генијалан начин могу употпунити собу, унети у њу живост детаља, без да је морате додатно оптеретити додатним комадима.

БОХО СТИЛ

ЗЕМЉАНЕ БОЈЕ

Ако нисте превелики присталица бохо тренда, земљане боје у уређењу су само један његов елемент који можете имплементирати. Беж и смеђе нијансе могу се јако лепо уклопити с другим бојама и креирати најтоплију оазу.

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.