Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Астролог СНЕЖАНА тврди да је наредна, 2021. година, ПРЕСУДНА за СРБИЈУ: Проблем 1981. године ће бити РЕШЕН

Наредне године нећете препозанти Србију!

1604407884_Snezana.png
Снежана Кнежевић Фото: В.Данилов
Oglas

Ова година је започела са великом коњункцијом између Сатурна и Плутона после 34 године и то је био окидач за глобалну болест Ковид19. Овај аспект далеких и опасних планета је увек могући окидач за ратове, болести и колективна чишћења. Циклус ових далеких планета дешава се на сваких 33-38 година.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

За нас је овај циклус јако важан, јер се увек битне ствари дешавају на нашој територији када су ове две планете у аспекту. Њихова последња коњункција је била 1981. године и тада су се у Србији (на Балкану) активирали проблеми са Косовом, који се још нису завршили - каже астролог Снежана Кнежевић..

Астролог Фото: В. Д.
Ускоро окончавамо проблем отворен 1981. године.

Са почетком новог циклуса, та прича ће се ускоро окончати. Потписивањем билатералног споразума 4. септембра 2020. нормализација је и званично покренута.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Посматрајући хороскоп Србије налазимо да је Месец у знаку Јарца, што осликава нацију и народ. Народ је у нашој земљи увек под неком тежином и стално се на нешто жали. Сатурнов боравак у знаку Јарца од јануара 2018. године је покренуо наш Месец и тражи од нас колективно да се старе ствари разреше, поправе и отпусте, како би се ушло у нешто ново и другачије.

Женска енергија
Звезде указују на складну женску енергију, што значи да би Србија требало да на битне позиције поставља жене. Женска енергија је много боље постављена и она води ову земљу у бољу будућност.
Цела 2021. година носи преокрет и промену!

То ново, оригинално и другачије носи цела 2021. година. Сатурн у хороскопу Србије је у знаку Овна, што значи да Месец из Јарца прелази преко диспозитора у знак Овна. Ако се питате шта то значи, могу вам рећи - потпуни преокрет и промену у колективној свести!

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД?! Новчаница од 20 ДОЛАРА најавила ЗЛО: Прво БЛИЗНАКИЊЕ, а сада и МАСКЕ! (ВИДЕО)

Сатурн и Јупитер ће прећи у знак Водолије, што је сјајна позиција за Србију. Стиже време за младе, образоване и талентоване људе. Хороскоп Србије такође указује на велику популарност у светској политици коју полако стичемо.

Велика мутација и прелазак Сатурна и Јупитера у Водолију указују да је пред Србијом време великог просперитета и опоравка.

Трамп има Венеру
Кад погледамо хороскоп америчког председника Доналд Трампа видимо да он такође има Венеру, владара 10. куће у Раку, на 25. степену. Венера је на овај начин повезала два Сунца две државе и председника Америке.

Србија и САД

Када погледамо хороскопе Америке, Србије, Доналда Трампа и транзит за 4. септембар 2020. године, наилазимо на многе подударности и јасно је да сваким временом влада висока интелигенција која нас води и усмерава. Сваки споразум је приказан кроз симболику планете Венере. Венера се тог дана налазила на 28. степену Рака и ишла је преко 9. куће хороскопа Америке.

Споразум 4. септембра је отворио нову страну односа.

Венера, владарка знака Ваге, носи симболику два "таса" која треба да буду у равнотежи. Баш ту улогу је преузела Америка, улогу да исправи дугогодишњу неравнотежу и помогне у решавању великих сукоба. Овај тренутак за српску историју није важан само због решавања односа са Приштином, већ и због успостављања новог односа поверења са САД.

Упоредни хороскоп Србије, САД и Трампа Аутор: Снежана Кнежевић

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

Операција Ваздушни мост  је највећа акција спасавања савезничких снага иза непријатељских линија у Другом светском рату. Спасавање пилота изведела је авијација Америке, у сарадњи са Југословенском војском у отаџбини генерала Драгољуба Михајловића. Срби су спасили више од 500 савезничких пилота, које су Немци оборили изнад данашње Србије. У америчким војним круговима ова акција се  сматра једном од најуспешнијих у целој историји ратовања!

Дражину акцију спасавања пилота Американци сматрају најуспешнијом у целој историји ратовања!

Из ова три упоредна хороскопа, Србије, Америке и дана када су слетели први пилоти и нашли спас у нашој земљи налазимо много астролошких поклапања, који указују да су амерички пилоти нашли срећу управо у нашој земљи.

Прочитајте још: Ево КО ће славити на америчким изборима, јер победника кроз живот води број 22!

Из свега можемо да закључимо да после много година, из угла астрологије, имамо велику и позитивну промену у односима између две земље које су историјски биле повезане. Можемо се надати да ће се тај однос током 2021. године у великој мери још продубити и да ће се некада велико поверење између два народа поново повратити!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas